1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Διασκεδαση

Παρέλαση επωνύμων στα πιο «in glam» εγκαίνια καταστήματος ρούχων στον Κορυδαλλό


Το αδιαχώρητο κόσμου και επωνύμων, προκλήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης, στα εγκαίνια του καταστήματος ρούχων, «In Glam», στον Κορυδαλλό.

Το νέο fashion point της οδού Ταξιαρχών, «πλημμύρισε» με πολλά λαμπερά ονόματα του πενταγράμμου, αλλά και του πολιτικού χώρου, αλλά και με πολλούς φίλους και φίλες, της επιχειρηματία, Άννας Σινούλη, που έσπευσαν να της ευχηθούν, τα καλορίζικα και τις καλές δουλειές, για το νέο της κατάστημα, που ανήκει στην αλυσίδα «InstaGlam».

Ένας ολοκαίνουργιος, μοντέρνος χώρος, που φιλοξενεί, τις καλύτερες ποιότητες σε υφάσματα, αλλά και τα πιο instyle σχέδια, κέρδισε το ενδιαφέρον όλων, αλλά και των περαστικών, που έκαναν τις αγορές τους. Η Αγγελική Ηλιάδη, έδειξε ξετρελαμένη, με τα σύνολα που αγόρασε, όπως αντίστοιχα, με τις καλύτερες εντυπώσεις, και με δεκάδες ψώνια, έφυγαν ο Θάνος Πετρέλης με τη σύζυγό του Σοφία, ο Σάκης Αρσενίου, ο Χρίστος Αντωνιάδης, ο Κυριάκος Κυανός με την σύζυγό του Στάτη, ο Βασίλης Οικονόμου, και άλλοι πολλοί.

Η υπέρλαμπρη Άννα Σινούλη, που είναι και σύζυγος του γνωστού δημοσιογράφου και υποψήφιου βουλευτή Β1, Βορείου Τομέα Αθηνών, με το κόμμα «Ελληνική Λύση», του Κυριάκου Βελόπουλου, δεν έκρυψε την χαρά και τη συγκίνηση της , για τις τόσες ευχές που δέχτηκε.

0H6A0313
0H6A0385
0H6A0388
0H6A0410
0H6A0413
0H6A0471
0H6A0510

Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα