1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Γυναικα

Παρά την οικονομική καταστροφή εμφανίστηκε με συγκλονιστικό φόρεμα στο χρώμα του… χρήματος!


Το τιμητικό βραβείο θάρρους “Courage Award” έλαβε η Σάρον Στόουν στο γκαλά που διοργάνωσε το “Women’s Cancer Research Fund” στο Μπέβερλι Χιλς με θέμα “An Unforgettable Evening”, καθώς έχει διαγνωστεί δύο φορές με όγκο.

Αυτή δεν είναι, όμως, η μοναδική καταστροφή που έχει βρει την πανέμορφη σταρ του Χόλυγουντ, η οποία πριν από λίγο καιρό έχασε τον αδερφό της, πριν από αυτό τον ανιψιό της, ενώ μόλις πριν από μερικές ημέρες ήρθε και η οικονομική καταστροφή. Συγκεκριμένα, η Σάρον Στόουν έχασε τις μισές της οικονομίες από την πρόσφατη κατάρρευση της Silicon Valley Bank.

Τι είπε η ίδια για τις συμφορές που την έχουν βρει

Κατά την ομιλία αποδοχής του βραβείου η ίδια είπε: «Ξέρω ότι πρέπει να ασχοληθείς και να καταλάβεις πως το να διαχειρίζεσαι χρήματα είναι δύσκολο. Είμαι τεχνικά ηλίθια, αλλά μπορώ να γράψω μια επιταγή. Και αυτή τη στιγμή ξέρω τι συμβαίνει. Μόλις έχασα τα μισά λεφτά μου σε αυτό το τραπεζικό πράγμα, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα ερχόμουν».

Η Στόουν συνέχισε λέγοντας, ότι η παρουσία της στον έρανο γίνεται έπειτα από τον πρόσφατο θάνατο του αδερφού της Πάτρικ Στόουν σε ηλικία 57 ετών λόγω καρδιακής νόσου:

«Ο αδερφός μου μόλις πέθανε, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα ήμουν εδώ. Δεν είναι εύκολη στιγμή για κανέναν από εμάς. Αυτή είναι μια δύσκολη στιγμή για τον κόσμο, αλλά σας λέω, δεν βάζω κάποιον πολιτικό να μου πει τι μπορώ και τι δεν μπορώ να κάνω», είπε και πρόσθεσε: «Πώς μπορώ και πώς δεν μπορώ να ζήσω, και ποια είναι η αξία της ζωής μου και ποια δεν είναι. Σηκωθείτε λοιπόν. Σηκωθείτε και πείτε τι αξίζετε. Σας προκαλώ. Αυτό είναι το θάρρος».

Η Στόνου θυμήθηκε ότι της είπαν ότι είχε καρκίνο του μαστού λόγω ενός μεγάλου όγκου στο στήθος της. Ο όγκος αργότερα διαπιστώθηκε ότι ήταν καλοήθης, αλλά είχε ως αποτέλεσμα η ηθοποιός να υποβληθεί σε μαστεκτομή και επανορθωτική επέμβαση το 2001.

«Πήγα στο νοσοκομείο λέγοντας: “Αν με ανοίξετε και είναι καρκίνος, σας παρακαλώ να αφαιρέσετε και τα δύο στήθη μου”, γιατί δεν είμαι άτομο που με καθορίζει το στήθος μου», μοιράστηκε η Στόουν με το κοινό.

https://www.youtube.com/watch?v=QoksDYS3dlo

Απτόητη με συγκλονιστική πράσινη τουαλέτα

Η χολιγουντιανή ηθοποιός εντυπωσίασε με τη glamorous εμφάνισή της στην εκδήλωση, με την εφαρμοστή πράσινη τουαλέτα του σχεδιαστή Yousef Akbar, η οποία είχε προφανείς αναφορές στην ινδική παράδοση. Με γκλίτερ και μανίκια που κάλυπταν μέχρι και τα δάχτυλά της η Στόουν τράβηξε πάνω της όλα τα βλέμματα. Ολοκλήρωσε δε το look της με μεγάλα χρυσά σκουλαρίκια και φυσικό μακιγιάζ.

Διαβάστε ακόμα:

Εαρινή Ισημερία: Επίσημα ξεκινά η Άνοιξη σήμερα το βράδυ!

Πατέρας για πρώτη φορά ο Πάνος Μουζουράκης!

Παίζει ρόλο η καθημερινή ενυδάτωση του δέρματος για τον περιορισμό του εκζέματος;


Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα