1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Χωρίς κατηγορία

Παράταση για αδήλωτα , Κτηματολόγιο , ΑΣΕΠ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ : Όλα τα ΝΕΑ

Παράταση για αδήλωτα , Κτηματολόγιο , ΑΣΕΠ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ : Όλα τα ΝΕΑ – Ολοκληρώνεται σήμερα η προθεσμία.

Ειδήσεις: Ολοκληρώνεται σήμερα Πέμπτη, 1 Οκτωβρίου η διαδικασία της ανάρτησης των Κτηματολογικών στοιχείων στον δήμο της Αθήνας, η οποία γίνεται για πρώτη φορά ψηφιακά.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από το tilegrafimanews.gr

Η συγκεκριμένη διαδικασία, σύμφωνα με το ethnos.gr, διήρκησε συνολικά τέσσερις μήνες. Το Κτηματολόγιο προτρέπει τους πολίτες να ελέγξουν και να επιβεβαιώσουν ή να διορθώσουν την καταγραφή της ιδιοκτησίας τους προκειμένου να αποφευχθούν μελλοντικές δικαστικές επιλύσεις που κοστίζουν σε χρόνο, χρήμα και ταλαιπωρία.

Ολα τα ΝΕΑ για τις συντάξεις και τα προνοιακά επιδόματα ΕΔΩ

Το Κτηματολόγιο ενημερώνει ότι υπάρχει η δυνατότητα οι πολίτες να υποβάλουν έως και 15 ημέρες μετά την λήξη της Ανάρτησης (δηλαδή έως την Πέμπτη 16 Οκτωβρίου) όσες αιτήσεις διόρθωσης βρίσκονται σε «προσωρινή καταχώριση» στο portal του Ελληνικού Κτηματολογίου, με την προϋπόθεση ότι αυτή έχει αποθηκευτεί προσωρινά στο σύστημα έως και την 1η Οκτωβρίου 2020.

Παράταση για αδήλωτα , Κτηματολόγιο , ΑΣΕΠ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ : Όλα τα ΝΕΑ – Θέσεις εργασίας στην ΕΥΑΘ.

Η ΕΥΑΘ ανακοινώνει την πρόσληψη μέσω ΑΣΕΠ (www.asep.gr) και με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά δέκα (10) ατόμων ειδικότητας ΔΕ Οδηγών Οχημάτων, με σύμβαση ορισμένου χρόνου 8μηνης διάρκειας, για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών της ΕΥΑΘ Α.Ε. που εδρεύει στο Νομό Θεσσαλονίκης.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ υπ’ αριθμ. ΣΟΧ1/2020 για τη σύναψη ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ

Παράρτημα Συμβάσεων Εργασίας Ορισμένου Χρόνου (ΣΟΧ) – Ημ. Εκδ. 2-12-2019

Αίτηση – Υπεύθυνη Δήλωση ΣΟΧ.6

Οι υποψήφιοι πρέπει να είναι ηλικίας 18 έως 65 ετών.

Η υποβολή των αιτήσεων θα γίνεται μόνο ηλεκτρονικά στο email  sox120@eyath.gr από Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2020 έως και Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2020

Επισημαίνεται ότι:

Ο αιτών φέρει την ευθύνη για την ορθή συμπλήρωση της αίτησης και την ευκρίνεια των δικαιολογητικών που θα αποστείλει ηλεκτρονικά.

Η αίτηση θα εκτυπώνεται, θα υπογράφεται πρωτότυπα με φυσική υπογραφή και  θα σκανάρεται μαζί με τα δικαιολογητικά. Ανυπόγραφες αιτήσεις δεν θα γίνονται δεκτές.

Το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία αποστολής της ηλεκτρονικής αίτησης.

534 ευρώ πληρωμή, Επιστρεπτέα προκαταβολή : Καταβολές και δικαιούχοι

Ολα τα ΝΕΑ για πληρωμές σε συντάξεις, ΙΚΑ, ΑΜΕΑ, ΝΑΤ, ΚΕΑ, Α21 ΟΠΕΚΑ, επίδομα ομογενών

ΑΣΕΠ αιτήσεις , Κάρτα ανεργίας ΟΑΕΔ : Οδηγός

Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα