1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Ορθοδοξια

ΠΑΟΚ”: Έχω κάνει μαζικές εξομολογήσεις ΠΑΟΚτσήδων


Ο πατήρ Χρήστος Μήτσιος, ευρύτερα γνωστός και ως «Παπά – ΠΑΟΚ» το βράδυ της Πέμπτης, μίλησε στο «The 2Night Show», με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Μοιράστηκε μαζί του τη χαρά που νιώθει όταν τον πλησιάζουν οι άνθρωποι για να τους ευλογήσει, ενώ αποκάλυψε πως έχει κάνει μαζικές εξομολογήσεις φανατικών ΠΑΟΚτσήδων.

«Έρχονται μία μέρα καμία 10-15αριά μηχανές. Με τα τατουάζ και τους Δικέφαλους αετούς. Ήρθαμε να εξομολογηθούμε μου λένε. Τι να εννοούν αναρωτήθηκα. Μπαίνουμε στον ναό και αρχίζω να τους λέω χαζομαρίτσες να σπάσει ο πάγος. Μου λέει ένας Παπά άσε τις κουβέντες, ήρθαμε για εξομολόγηση.

Τους λέω ωραία, περάστε έξω και ένας ένας έτσι είναι το τυπικό. Άστα αυτά Παπά, εμείς όλοι μαζί θέλουμε να εξομολογηθούμε μου λένε. Παπά έκανα αυτό και αυτό και δικαιολογία δεν έχω λέει ο ένας. Ο δεύτερος λέει τα δικά τους. Κάποια στιγμή, φτάνω σε κάτι που λέω τώρα θα γίνει Θύρα 4 εδώ. Παπά μου ήρθα εδώ να σου πω το κρίμα μου το μεγάλο. Δείχνει ένα παλικάρι και λέει πήγα με το κορίτσι του Κώστα. Πάγωσα! Κι όμως, τίποτα δεν έγινε. Πήγε αγκάλιασε τον Κώστα, του φίλησε το χέρι και γύρισε στη θέση του. Τελειώνουμε μετά από τέσσερις ώρες. Τους παίρνω μία αγκαλιά και τους διαβάζω την ευχή. Από αυτούς οι μισοί έρχονται και ξανάρχονται. Σε εμένα η εξομολόγηση είναι ένα μυστήριο πράγμα. Μπορούν να εξομολογηθούν και στη Θύρα 4. Εκεί στο γήπεδο. Το κάνουν, θέλουν να μου τα πουν».

Ανέφερε, ακόμα, ένα συγκλονιστικό γεγονός με μια κοπέλα από τη Ρωσία που οι συνθήκες την ανάγκασαν να γίνει Ιερόδουλη, η οποία πήγε να εξομολογηθεί και είπε του Ιερέα πως βρήκε την αληθινή αγάπη και το σύζυγό της που ήρθε σαν πελάτης αλλά την έσωσε.

Τέλος, μίλησε για τον ρόλο της εκκλησίας και των κληρικών, αυτές τις δύσκολες ημέρες που διανύει η ανθρωπότητα, και με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο, γλυκαίνει τις ψυχές μας.


Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα