1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Συνταγες

Πανεύκολη τάρτα με Νουτέλα με 5 υλικά χωρίς ψήσιμο (Video) | Συνταγές

Μια πανεύκολη συνταγή για να απολαύσετε μια υπέροχη τάρτα με Νουτέλα, με 5 μόνο υλικά χωρίς ψήσιμο. Ένα αγαπημένο γλύκισμα για μικρούς και μεγάλους για όλες τις περιστάσεις. Η παρασκευή του γλυκίσματος είναι πανεύκολη, αλλά σας δίνουμε και το βίντεο με την εκτέλεση της συνταγής, ειδικά αν είστε αρχάριοι, για να σας βοηθήσει περισσότερο. 

Δείτε πιο κάτω σε video την εκτέλεση συνταγής βήμα-βήμα

Υλικά συνταγής

  • Για τη βάση:
  • 1 ¼ φλ. τσαγιού θρυμματισμένα σε σκόνη μπισκότα Πτι Μπερ
  • 4 κ.σ. βούτυρο, λιωμένο
  • 2 κ.σ. ζάχαρη κρυσταλλική (προαιρετικά)
  • Για τη γέμιση:
  • 1 φλ. τσαγιού γεμάτο Νουτέλα
  • 225 γρ. κρέμα γάλακτος 36% λιπαρά, κρύα
  • 225 γρ. μαλακό τυρί κρέμα τύπου Philadelphia
  • σιρόπι σοκολάτας για γαρνίρισμα (προαιρετικά)

Εκτέλεση συνταγής

  1. Για τη βάση: Θρυμματίζετε τα μπισκότα, στο μούλτι, σε σκόνη και τα μεταφέρετε σε μπολ. Προσθέτετε το λιωμένο βούτυρο και προαιρετικά τη ζάχαρη και τα αναμιγνύετε καλά μέχρι να έχετε ένα μείγμα σαν βρεγμένη άμμο.
  2. Μεταφέρετε το μείγμα σε ένα ταψάκι 22 ή 23 εκ. με χαμηλά τοιχώματα και στο στρώνετε, πιέζοντάς το καλά, στη βάση και τα τοιχώματά του σε ύψος 2 εκ. περίπου. Το βάζετε στο ψυγείο μέχρι να κρυώσει καλά και σφίξει.
  3. Για τη γέμιση: Βάζετε τη κρύα κρέμα γάλακτος σε ένα κρύο μπολ και τη χτυπάτε καλά για 3-4 λ ή μέχρι να έχετε μια πηχτή σαντιγί που να “στέκεται”. Την αφήνετε στην άκρη. 
  4. Ζεσταίνετε τη Νουτέλα στο φούρνο μικροκυμάτων για περίπου 20-30 δευτερόλεπτα μέχρι να γίνει ελαφρώς ρευστή. Σε μέτριο μπολ βάζετε το τυρί κρέμα και τη Νουτέλα και τα χτυπάτε καλά με το μίξερ μέχρι να ενσωματωθούν και έχετε μια λεία σοκολατένια, αφράτη κρέμα. Αφήνετε το μίξερ.
  5. Προσθέτετε τη σαντιγί μέσα στο σοκολατένιο μείγμα και ανακατεύετε με απαλές κινήσεις, με μια μαρίζ μέχρι να ενσωματωθούν. Ρίχνετε το μείγμα στο ταψάκι πάνω από τη βάση, ισιώνετε την επιφάνεια και ξαναβάζετε το γλυκό σας στο ψυγείο μέχρι να κρυώσει και σφίξει η γέμιση. Το σερβίρετε και το απολαμβάνετε σκέτο ή το γαρνίρετε (προαιρετικά) με σιρόπι σοκολάτας ή ξηρούς καρπούς ή και φρέσκα φρούτα.

Δείτε στο video την εκτέλεση συνταγής βήμα-βήμα

Πηγή

Sintayes.gr,

Συνταγή: Πανεύκολη τάρτα με Νουτέλα με 5 υλικά χωρίς ψήσιμο (Video)

 

Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα