1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Tips

Παίξτε μαζί με τα παιδιά σας φτιάχνοντας χρήσιμα και διακοσμητικά αντικείμενα (vid)


Οι κατασκευές είναι μια πολύ καλή επιλογή για να περάσετε δημιουργικό χρόνο μαζί με τα παιδιά σας. Σίγουρα εκείνα έχουν ανάγκη να βρίσκονται όσο περισσότερο επιτρέπει η καθημερινότητα μαζί σας, αλλά και εσείς έχετε ανάγκη για λίγες στιγμές χαλάρωσης.

Σε αυτό το εκπαιδευτικό βίντεο για παιδιά, μπορείτε να βρείτε έναν εύκολο τρόπο για να φτιάξετε φωτιστικά – μπορείτε να φτιάξετε πολλά φουσκωτά μικρά φωτιστικά και να διακοσμήσετε το σπίτι σας μαζί τους ή ακόμα και να κάνετε ένα μαξιλάρι για καρέκλα ή ένα χαλάκι.

Ή με αφρό ξυρίσματος να φτιάξετε ένα σύννεφο!

Μπορείτε επίσης να μάθετε να κάνετε αξιολάτρευτους και αστείoυς σελιδοδείκτες. Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα κομμάτι χρωματιστό χαρτόνι και την αίσθηση του χιούμορ σας για να σχεδιάσετε ένα αστείο πρόσωπο για το σελιδοδείκτη σας – μπορεί να είναι ένα λαγουδάκι, ένα σκυλί, μια γάτα ή ακόμα και μια μικρή τίγρη! Μπορείτε επίσης να μετατρέψετε αυτούς τους σελιδοδείκτες σε καραμέλες (μια δροσερή ιδέα για να δώσετε καραμέλες ως δώρο).


ΠΗΓΗ

Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα