1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Χωρίς κατηγορία

Πέντε ερωτήσεις για να φύγει η αμηχανία

Πριν βγεις ραντεβού νομίζεις ότι είναι πολλά τα κλισέ που μπορείς να ρωτήσεις ώστε να γνωρίσεις λίγο καλύτερα τον άνθρωπο που έχεις απέναντί σου. Αφού όμως τον ρωτήσεις τι δουλειά κάνει, διαπιστώνεις ότι δεν έχεις άλλη ερώτηση να κάνεις. Τίποτα, το κενό. Και ακολουθεί η αμήχανη σιωπή, η οποία γίνεται όλο και πιο αμήχανη γιατί κάτι πρέπει να κάνεις. Τρως, πίνεις και συνεχίζεται η κατάσταση να γίνεται πιο άβολη γιατί τώρα νομίζεις ότι σε έχει περάσει για λαίμαργο ή για άνθρωπο χωρίς τρόπους.

Δεν χρειάζεται όμως να φτάσεις σε αυτό το σημείο. Αποθήκευσε στους σελιδοδείκτες σου αυτό εδώ το άρθρο και συμβουλέψου το στο επόμενο ραντεβού που θα βγεις. Σημαντικό: Προσάρμοσε τις ερωτήσεις ανάλογα με το πλαίσιο της συζήτησης. Μην τις πετάς σαν να παίρνεις συνέντευξη.

«Ποιο είναι το αγαπημένο σου φαγητό;»

Ιδού μία φτωχή πλην τίμια ερώτηση. Ρωτάς τον άλλο ποιο είναι το αγαπημένο του φαγητό. Και πίστεψέ μας, πολλά μπορείς να μάθεις από αυτήν την ερώτηση. Αρχικά, θα μάθεις αν είναι χορτοφάγος. Δεύτερον, θα καταλάβεις αν είναι νορμάλ άνθρωπος -αν σου πει ότι δεν του-ης αρέσουν οι πατάτες τηγανητές, λογικά κάτι δεν πάει καλά.

«Το αγαπημένο σου ταξίδι;»

Μπορεί να σου απαντήσει ότι το αγαπημένο του ταξίδι ήταν τότε που είχε πάει στον Βόλο πενταήμερη και να καταλάβεις ότι αυτό το άτομο είναι κολλημένο στο παρελθόν και αφού τελείωσε το σχολείο πρακτικά δεν έχει ζωή. Μπορεί να σου πει ότι του ότι το αγαπημένο του ταξίδι περιλαμβάνει πάντα αστικά τοπία. Θα καταλάβεις αν έχεις να κάνεις με παιδί της πόλης.

«Μίλησέ μου για μία ένοχη απόλαυσή σου»

Λογικά θα σε ρωτήσει «Τι εννοείς;» κι εσύ θα απαντήσεις κάτι όπως «στα μεγάλα μεθύσια μου ακούω Βαλάντη» ή «όποτε έχω τις μαύρες μου, βάζω να δω ρετιρέ». Αυτή η ερώτηση σπάει πραγματικά τον πάγο∙ είναι η τέλεια αφορμή για να μοιραστείτε ιστορίες που θα σας κάνουν να γελάσετε και να καταλάβετε ότι δεν είστε τίποτα άλλο παρά δύο άνθρωποι που φλερτάρουν.

«Πώς θα ήταν η τέλεια μέρα για εσένα;»

Μπορεί να σου απαντήσει ότι την τέλεια μέρα τη φαντάζεται ως εξής: καναπές, πέντε ταινίες έτοιμες να παίξουν στην οθόνη, ντελίβερι πίτσα ή μπέργκερ και στο τέλος σεξ. Μπορεί να σου πει: περίπατος στα Τουρκοβούνια με μπίρα στο χέρι, μετά μία βουτιά Σχινιά, μετά λίγο γαύρο ξυδάτο και λίγο ούζο και έπειτα κανένα κοκτεϊλάκι στο Χαλάνδρι. Αν ανήκεις σε κάποια από αυτές τις δύο κατηγορίες, τότε σίγουρα θα σε τρομάζει το σενάριο της άλλης. Γι’ αυτό, το πώς φαντάζεται την τέλεια μέρα, είναι κάτι που πρέπει να μάθεις άμεσα.

«Υπάρχει κάποιος τηλεοπτικός ή κινηματογραφικός χαρακτήρας με τον οποίο να ταυτίζεσαι;»

Είναι η τέλεια ερώτηση γιατί ξεπηδούν πολλές θεματικές. Θα μοιραστείτε τις αγαπημένες σας σειρές, τις αγαπημένες σας ταινίες, τους αγαπημένους σας χαρακτήρες και το είδος χιούμορ με το οποίο γελάτε. Το κυριότερο όμως; Ρωτάς τον άλλο τι μέρους του λόγου είναι με έναν πιο διασκεδαστικό τρόπο.

Source link

Σχετικές αναρτήσεις

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα