1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Ορθοδοξια

Πέμπτη ή Παρασκευή αναμένεται να βγει από το νοσοκομείο ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος – Τι φοβούνται οι γιατροί


Εάν όλα συνεχίσουν να εξελίσσονται ομαλά, ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος, σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται να πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο Ευαγγελισμός όπου νοσηλεύεται με κορονοϊό, περί τα τέλη της εβδομάδας.

Η πορεία της υγείας του τα τελευταία δύο εικοσιτετράωρα είναι ικανοποιητική καθώς έχει πέσει ο πυρετός που τον ταλαιπωρούσε από την περασμένη Πέμπτη που μπήκε στο νοσηλευτικό ίδρυμα και ο οργανισμός του δείχνει να ανταποκρίνεται στη θεραπευτική αγωγή που του έχουν χορηγήσει οι γιατροί.

Το πιθανότερο είναι να λάβει εξιτήριο την Πέμπτη ή την Παρασκευή και να παραμείνει κλεισμένος στο σπίτι του για τουλάχιστον μια εβδομάδα ακόμη μέχρι να κάνει τον κύκλο του ο κορονοϊός αλλά και για μην υπάρχει ο κίνδυνος να προσβληθεί από κάποια ενδονοσοκομειακή λοίμωξη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τον κ. Ιερώνυμο παρακολουθεί η ίδια η διευθύντρια της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας του Ευαγγελισμού, η γιατρός κα Αναστασία Κοτανίδου, ενώ τον επισκέπτεται μεταξύ άλλων και ο καθηγητής λοιμωξιολογίας Σωτήρης Τσιόδρας.

Ωστόσο ο επικεφαλής της Ελλαδικής Εκκλησίας δεν ακολουθεί κάποια ειδική θεραπεία σε σχέση με τους υπόλοιπους ασθενείς όπως φημολογούνταν. Η κατάστασή του όμως θέλει προσοχή καθώς πρόκειται για έναν άνθρωπο που διανύει το 82ο έτος της ηλικίας του και παράλληλα πάσχει από υποκείμενα νοσήματα, όπως είναι ο διαβήτης και η υπέρταση. 

Πηγή: newsbeast.gr


Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα