1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Συνταγες

Πάστα σοκολάτας με κρέμα, πανεύκολη με 6 υλικά (Video) | Συνταγές



Λαχταριστή, δροσερή και αφράτη πάστα σοκολάτας με κρέμα. Μια πανεύκολη στη παρασκευή της συνταγή με 6 μόνο υλικά που έχετε πάντα στο σπίτι σας, για ένα γλύκισμα που θα το ετοιμάσετε σε 10 λ για να το βάλετε στο ψυγείο να κρυώσει. Μια απλή κρέμα που γίνεται πάστα εύκολα και γρήγορα και που θα τη φτιάξετε ακόμα και εσείς οι αρχάριοι με τη βοήθεια και του βίντεο. Δοκιμάστε τη! 

Δείτε πιο κάτω σε βίντεο την εκτέλεση της συνταγής βήμα βήμα

Υλικά συνταγής

  • 1 λίτρο γάλα πλήρες
  • 150 γρ. ζάχαρη
  • 85 γρ. κορν φλάουρ
  • 20 γρ. κακάο 
  • 5-6 μπισκότα Πτι Μπερ
  • 50 γρ. φουντούκια ψημένα

Εκτέλεση συνταγής

  1. Σε μια κατσαρολίτσα ρίχνετε το γάλα, τη ζάχαρη, το κορν φλάουρ και το κακάο και τα ανακατεύετε με σύρμα, σε μέτρια φωτιά προς δυνατή φωτιάμέχρι να πάρουν βράση και πήξει το μείγμα. Το αποσύρετε από τη φωτιά και το αφήνετε στην άκρη, ανακατεύοντας το συχνά μέχρι να κρυώσει ελαφρώς. 
  2. Σπάτε τα μπισκότα σας σε μέτρια κομμάτια. Μοιράζετε τη κρέμα σας σε 5-6 ποτήρια ή μικρά μπολ και στη συνέχεια τα καλύπτετε με τα σπασμένα μπισκότα (δείτε βίντεο). Μεταφέρετε τις πάστες στο ψυγείο για τουλάχιστον 2 ώρες να κρυώσουν και να σφίξει η “κρέμα”. 
  3. Ρίχνετε τα φουντούκια στο μούλτι και τα θρυμματίζετε σε μικρά κομματάκια (όχι σε σκόνη). Βγάζετε τις πάστες από το ψυγείο και “τρέχετε” μια σπάτουλα ή μαχαίρι ανάμεσα στη κρέμα και τα τοιχώματα του ποτηριού για να ξεφορμαριστεί εύκολα. 
  4. Αναποδογυρίζετε τις πάστες σας σε πιατέλα και τις γαρνίρετε περιμετρικά με τα αλεσμένα φουντούκια όπως θα δείτε στο βίντεο. Τις σερβίρετε και καλή σας απόλαυση!

Δείτε στο video την εκτέλεση της συνταγής βήμα βήμα

Sintayes.gr,

Συνταγή: Πάστα σοκολάτας με κρέμα, πανεύκολη με 6 υλικά (Video)

 


Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα