1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Tips

Ο τρόπος που κάθεστε αποκαλύπτει πολλά για την προσωπικότητά σας


Υπάρχουν πολλά πράγματα που κάνουμε χωρίς να τα σκεφτόμαστε, αλλά αυτά τα πράγματα λένε πολλά για την ψυχική μας κατάσταση και την προσωπικότητά μας ταυτόχρονα.

Η γλώσσα του σώματός μας δείχνει περισσότερα από όσα πραγματικά θέλουμε να πούμε. Για παράδειγμα, τα σταυρωμένα χέρια δείχνουν ότι θα προτιμούσατε να μη μιλήσετε για κάτι. Η στάση που καθόμαστε επίσης λέει πολλά για το πώς είμαστε ως άτομα. Έτσι, πριν συνεχίσετε, είναι σημαντικό να γνωρίζετε πώς κάθεστε. Ελέγξτε πώς κάθεστε αυτή τη στιγμή. Το πιο πιθανό είναι ότι αυτός είναι ο τρόπος που προτιμάτε να κάθεστε! Το ελέγξατε και είστε βέβαιοι ότι αυτό ισχύει;

Στάση A.

Τα άτομα που υιοθετούν αυτή τη στάση καθίσματος είναι άνθρωποι που “πάνε με το ρεύμα”. Συνήθως δεν έχουν οργάνωση και δε σκέφτονται πραγματικά πώς θα είναι το μέλλον. Είναι ιδιόρρυθμοι, αυθόρμητοι και αστείοι. Κάνουν ό,τι θέλουν και δεν τους νοιάζει τι σκέφτονται οι άλλοι γι’ αυτούς.

Ωστόσο, τα άτομα με αυτή τη στάση καθίσματος παίρνουν τα πράγματα πιο χαλαρά από όσο θα έπρεπε. Η φαντασία τους είναι αρκετά ζωηρή και δημιουργούν τον δικό τους κόσμο. Ζουν στον δικό τους κόσμο και περιμένουν τα πράγματα να ξεκαθαρίσουν από μόνα τους. Είναι λίγο ανώριμοι, αλλά δε θα βρίσκατε καλύτερους φίλους!

Στάση B.

Τα άτομα που υιοθετούν αυτή τη στάση καθίσματος είναι συνήθως άνθρωποι με (καλές) ιδέες. Ωστόσο, αυτό το κρατάνε για τον εαυτό τους, διότι εμπιστεύονται πολύ λίγα άτομα με αυτές τις σκέψεις. Η στάση “το ένα πόδι πάνω από το άλλο” σημαίνει ότι χρειάζεται πολλή προσπάθεια για να κερδίσουν οι άλλοι την εμπιστοσύνη τους. Επιπλέον, δεν μπαίνουν εύκολα σε πειρασμό.

Παρ’ όλα αυτά, είναι υπέροχοι στη συζήτηση, επειδή είναι ενδιαφέροντες συνομιλητές και μπορούν να κάνουν βαθυστόχαστες συζητήσεις χωρίς καν να το γνωρίζουν. Είναι άνθρωποι που προσπαθούν να μην κρίνουν και προσπαθούν να δουν τα πράγματα από την πλευρά σου. Αν γνωρίζετε κάποιον τέτοιο άνθρωπο στη ζωή σας: μην αφήσετε αυτό το άτομο να φύγει ποτέ!

Στάση C.

Τα άτομα που υιοθετούν αυτή τη στάση καθίσματος έχουν υπερβολική αυτοπεποίθηση και γνωρίζουν καλά τον εαυτό τους. Γνωρίζουν τις καλές και τις κακές πλευρές τους και ξέρουν πώς να τις χρησιμοποιούν. Είναι εξωστρεφείς και τους αρέσει να έχουν πολλά άτομα (φίλους και συγγενείς) γύρω τους.

Τους αρέσει να βρίσκονται στο επίκεντρο κι επίσης τους αρέσει να ξεφαντώνουν. Τα άτομα με αυτή τη στάση καθίσματος είναι πολύ παθιασμένα και αποκτούν αυτοπεποίθηση μέσα από τη δουλειά τους. Μπορεί να φαίνονται κάπως υπερήφανοι και υπεροπτικοί, αλλά κατά βάθος, είναι οι πιο γλυκοί άνθρωποι που μπορείτε να φανταστείτε ότι θα έχετε γύρω σας στον κύκλο φίλων και/ή συγγενών σας.

Στάση D.

Τα άτομα που υιοθετούν αυτή τη στάση καθίσματος είναι φιλικοί, ευγενικοί, έντιμοι και απίστευτα ειλικρινείς. Δεν τα παρατάνε κι απλά λένε αυτό που πιστεύουν. Ονομάζονται επίσης οι ‘μαλακές ψυχές του κόσμου’. Δε λένε αυτά τα πράγματα επειδή είναι κακοί, αλλά επειδή είναι πολύ ειλικρινείς.

Αυτά τα άτομα είναι, επίσης, το είδος των ανθρώπων που σηκώνουν το τηλέφωνο στη μέση της νύχτας ή των ανθρώπων που είναι πάντα εκεί για εσάς. Δεν αμφισβητούν την εξυπηρετικότητά τους και γνωρίζουν την αγάπη άνευ όρων. Προσέξτε! Αυτή η αγάπη μπορεί να χρησιμοποιηθεί καταχρηστικά από άλλους κι αυτό είναι ένα από τα πράγματα που αντιμετωπίζουν συχνά. Παρ’ όλα αυτά, παραμένουν δυνατοί κάτι που λέει πολλά για τη δύναμή που έχουν!

Στάση E.

Τα άτομα που υιοθετούν αυτή τη στάση καθίσματος είναι εξαιρετικά παθιασμένα. Είναι δυναμικοί, φιλόδοξοι και πολύ οργανωμένοι στις πράξεις & στις σκέψεις τους. Είναι τελειομανείς και το μότο της ζωής τους είναι: ‘ο διάβολος κρύβεται στις λεπτομέρειες’. Τα άτομα με στάση καθίσματος E είναι πολύ υπομονετικά, αλλά μην το θεωρείτε δεδομένο!

Ο τρόπος που τοποθετούν τα πόδια τους δείχνει ότι μπορούν να κρατήσουν ένα μυστικό και είναι καλοί ακροατές. Βλέπουν τον πραγματικό σας εαυτό αλλά είναι πολύ κλειστοί όσον αφορά τη δική τους ζωή και τα συναισθήματά τους. Αυτά τα γνωρίσματα του χαρακτήρα τους τους κάνουν μυστηριώδεις και πολύ ελκυστικούς.

ΠΗΓΗ

Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα