1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Aποκάλυψεις σοκ

Ο Στέφανος Χίος αποκαλύπτει τον πρώτο ύποπτο για την απόπειρα δολοφονίας του (ΦΩΤΟ)

Επανέρχεται ο Στέφανος Χίος στο θέμα της απόπειρας δολοφονίας του με νέο δημοσίευμα στο οποίο ουσιαστικά αποκαλύπτει ποιός είναι ο πρώτος ύποπτος που προσπάθησε να τον σκοτώσει.


Με μια πλήρη περιγραφή κάνει λόγο για πρώην άνδρα των ΕΚΑΜ που έχει αποχωρήσει από αυτά και υπηρετεί σε κρατική ομάδα παρακολούθησης και τελευταία αποσπάστηκε στην ασφάλεια μεγαλοεφοπλιστή.

Όσο περνούν οι ημέρες από τα ξημερώματα της 27ης Ιουλίου ημέρα της απόπειρας και το θέμα έχει «θαφτεί» ουσιαστικά από το σύνολο σχεδόν του ελληνικού Τύπου τόσο μεγαλώνουν τα ερωτηματικά για τη λειτουργία της Δημοκρατίας μας αλλά και για την ποιότητα της δημοσιογραφίας.
Μετά τις σημερινές αποκαλύψεις του Χίου είναι καιρός Δικαιοσύνη και ΕΛΑΣ να εντείνουν τις προσπάθειες για να αποκαλυφθεί η αλήθεια για την απόπειρα δολοφονίας ενός Ελληνα δημοσιογράφου ανεξάρτητα αν ο τύπος της δημοσιογραφίας που υπηρετεί είναι εναντίων της ίδιας της Δημοκρατίας.

πηγή: documentonews.gr

Source link

Σχετικές αναρτήσεις

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα