1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Tips

Ο πολύ βασικός λόγος να βάλεις χρώμα ζαχαροπλαστικής στη λεκάνη του μπάνιου

Όσο κι αν δεν το πιστεύεις ο τίτλος που διάβασες δεν είναι παραπλανητικός και δε λέει άλλα, εννοώντας κάτι άλλο. Χρώμα ζαχαροπλαστικής και λεκάνη. Αταίριαστα νοηματικά αλλά υπάρχει λόγος που βρίσκονται μαζί και μάλιστα θα σε βοηθήσει να εξοικονομήσεις χρήματα. Το χρώμα ζαχαροπλαστικής στο καζανάκι είναι ένα έξυπνο tip για να καταλάβεις εγκαίρως αν έχει διαρροή.

Το χρώμα το αφήνω σε εσένα. Διάλεξε ένα της αρεσκείας σου και συνεχίζω. Σήκωσε το καπάκι από το καζανάκι και ρίξε λίγες σταγόνες από το χρώμα ζαχαροπλαστικής. Τόσες ώστε να χρωματιστεί το νερό αλλά όχι να βάψεις τα τοιχώματα.

Βασική προϋπόθεση για να ελέγξεις για τυχόν διαρροές είναι να μην χρησιμοποιήσεις κανείς την τουαλέτα για την επόμενη μία ώρα.

Αφού περάσει ένα εύλογο χρονικό διάστημα θα ελέγξεις τη λεκάνη. Αν το χρώμα του νερού είναι μπλε, κόκκινο, κίτρινο πρέπει να πάρεις τηλέφωνο τον υδραυλικό ώστε να φτιάξει τη ζημιά πριν γίνει σοβαρότερη.

ΠΗΓΗ

Source link

Σχετικές αναρτήσεις

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα