1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Tips

Ο πιο απλός κανόνας που πρέπει να ξέρεις όταν διαλέγεις χαλί για το σπίτι σου


Η εποχή που στρώνουμε τα χαλιά μας έχει σχεδόν φτάσει και ήρθε η ώρα να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα σχετικά με το πώς διαλέγεις χαλί για την κρεβατοκάμαρα σου, τι πρέπει να προσέξεις και εν τέλει αν πρέπει ή όχι να προεξέχει από το πλάι .

Το να διαλέξεις ένα χαλί για οποιονδήποτε χώρο του σπιτιού σου, μπορεί να δείχνει εύκολο στην αρχή, όμως πολλές είναι οι φορές που έχεις κάνει λάθη διαλέγοντας ένα απλά με το μάτι και χωρίς να έχεις πάρει τα σωστά μέτρα. Υπάρχουν κάποια βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις, για να επιλέξεις το σωστό που ταιριάζει απόλυτα στο χώρο σου.

Στα περισσότερα υπνοδωμάτια ισχύει ο ίδιος κανόνας και είναι απλός: τα πόδια του κρεβατιού και τα τριγύρω έπιπλα (όπως το σκαμπό μπροστά από το κρεβάτι σου) πρέπει να βρίσκονται επάνω στο χαλί. Με αυτήν την οπτική πρέπει το χαλί να προεξέχει 45 με 60 εκατοστά.

Δες και αυτό: DIY: 5 μυστικά για να καθαρίσεις μόνη σου τα μικρά χαλιά

Εάν δεν σου αρέσει έτσι υπάρχει και η επιλογή του να έχεις επάνω στο χαλί τα 2/3 του κρεβατιού, που σημαίνει πως δεν είναι απαραίτητο να έχεις όλο το κρεβάτι επάνω του, αλλά πρέπει και πάλι να προεξέχει γύρω στα 45 εκατοστά από την κάθε πλευρά του κρεβατιού.

Αν πάλι δεν βρίσκεις ένα χαλί που να ταιριάζει στον χώρο σου, ή το δωμάτιο σου είναι ασύμμετρο γεωμετρικά, αγόρασε καλύτερα διαδρόμους (3 τεμάχια), τους οποίους μπορείς να χρησιμοποιήσεις και στις 3 πλευρές του κρεβατιού και να μην παιδεύεσαι.

ΠΗΓΗ

Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα