1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Σχεσεις και Σεξ

Ο απόλυτος οδηγός για σχέσεις από απόσταση


της Ηρώς Κουνάδη

Δεν ξέρουμε αν σε παρηγορεί καθόλου, αλλά τον τελευταίο χρόνο ένα μεγάλο ποσοστό σχέσεων του πλανήτη έχουν εκ των πραγμάτων μετατραπεί σε σχέσεις από απόσταση -κι ας μην ήταν πριν ξεκινήσει ο εφιάλτης της πανδημίας. Κι αυτό, μέσα σε όλα τα αρνητικά του, έχει κι ένα θετικό: Περισσότερα μυαλά να σκέφτονται ταυτόχρονα πώς παλεύεται αυτή η κατάσταση. Πώς δείχνεις την αγάπη σου από μακριά. Πώς θα γίνει να αισθάνεστε όσο το δυνατόν πιο κοντά ο ένας τον άλλο, κι ας σας χωρίζει ο ίδιος ο Ατλαντικός ωκεανός (ή απλώς έτσι σου φαίνεται). Και ναι, πώς θα κάνετε σεξ. Έρωτας να υπάρχει, και όλα τα άλλα γίνονται.

Δεν θα σπαταλήσουμε εδώ μια παράγραφο για να σου πούμε να κάνεις υπομονή, ή να φτιάξεις ημερολόγιο για να μετράς τις μέρες, ή να κάνετε μαζί σχέδια για όταν με το καλό ξαναείσαστε μαζί χωρίς την καταραμένη απόσταση. Τα ξέρεις αυτά. Εμείς είμαστε εδώ για να σου πούμε, πώς θα κάνεις τις μέρες σας μέχρι τότε καλύτερες.

Έχει φύγει το παιδί

Ένας από τους βασικούς λόγους που αγαπάμε τις εφαρμογές τύπου efood είναι ότι μας δίνουν τη δυνατότητα να στείλουμε καφεδάκι/ φαγητό/ αλκοόλ έκπληξη στους αγαπημένους μας ανθρώπους. Γιατί τίποτα δε λέει «σε σκέφτομαι» όσο ένα ζεστό κρουασάν στην πόρτα σου –ή μια ζεστή μερίδα σουβλάκια, όπως εκφράζει ο καθένας τον ρομαντισμό του, εμείς δεν είμαστε εδώ για να κρίνουμε. Παράγγειλε του/ της το αγαπημένο του, συμπλήρωσε τη διεύθυνση (και το κινητό του τηλέφωνο, για να μην χαλάσει η έκπληξη από ντελιβερά που δε βρίσκει το κουδούνι) και άφησε τον να ανοίξει απορημένος την πόρτα του, μην πεις τίποτα. Μην ξεχάσεις το tip, γιατί και να έχει ψιλά πάνω του δεν θα το σκεφτεί εκείνη την ώρα.

Το efood στέλνει την παραγγελία σου σε 90 πόλεις της Ελλάδας, το Wolt αναλαμβάνει τις εκπλήξεις σου και στο εξωτερικό. Αν μιλάμε για διαφορετικό νόμισμα, θα δεις απλώς στην τράπεζά σου μια προμήθεια της τάξης του μισού ευρώ. Εναλλακτικά, βγάλε μια κάρτα Revolut (είναι εντελώς δωρεάν) για να πληρώνεις με αυτήν και να ξεφορτωθείς για πάντα τις χρεώσεις μετατροπής συναλλάγματος. Αν βρίσκεστε σε διαφορετικά time zones, το Wolt έχει επίσης την εξαιρετικά χρήσιμη προγραμματισμένη ώρα παράδοσης, για την περίπτωση που την ώρα που σου ήρθε εσένα όρεξη για εκπλήξεις εκεί είναι 4.00 το χάραμα.

Οι (βιντεο)κλήσεις είναι φίλοι μας

Προφανώς, αυτό το ξέρεις. Δεν χρειάζεται όμως να μιλάτε ο καθένας μπροστά στο λάπτοπ του όλη την ώρα –από ένα σημείο και μετά θα γίνει βαρετό. Πάρε το κινητό σου και βγες έξω, να ξεναγήσεις το έτερο ήμισυ στη γειτονιά σου –ή να του θυμίσεις όλα τα μέρη που αράζατε μαζί όταν ήταν εκεί. Δεν είναι τόσο καταστροφικό για τα megabyte σου όσο μπορεί να φαντάζεσαι: Μια μισάωρη βιντεοκλήση στο Messenger θα σου κοστίσει γύρω στα 200 megabyte, στο Whatsapp (που δεν θα έχει την ίδια ποιότητα εικόνας, όλα να τα λέμε) γύρω στα 150. Ή αν σου φαίνεται άβολο να περπατάς και να κρατάς το κινητό σε θέση βιντεοκλήσης (πάνω και δεξιά, αλλιώς κάνεις προγούλι, όλοι το ξέρουν αυτό) στείλτε απλώς 6 στο 13033, βγείτε για περπάτημα και μιλήστε στο τηλέφωνο, σαν να περπατάτε μαζί –αν δεν είστε και οι δύο εντός Ελλάδας, περί τα 15 megabyte για ένα μισάωρο τηλεφώνημα στο Whatsapp, όλα σου τα έχουμε υπολογίσει πια.

Παίζουμε;

Θα παίζατε μια παρτίδα Scrabble ένα απόγευμα καθημερινής αν μένατε μαζί; Μια χαρά μπορείτε να το κάνετε αυτό online, στο Scrabble Go, που είναι και αυτόνομη εφαρμογή για κινητά και tablet, αλλά και εφαρμογή ενσωματωμένη στο Facebook, αν προτιμάς να παίζεις από τον υπολογιστή σου. Και ναι, παίζετε οι δυο σας σε πραγματικό χρόνο, όχι με τυχαίους αγνώστους ή με ενοχλητικά leader boards. Απλώς θα είναι στα αγγλικά, μικρό ελπίζουμε το κακό. Αν ένας από τους δυο σας έχει γνώσεις προγραμματισμού φτιάξτε σας παρακαλούμε μια αντίστοιχη εφαρμογή στα ελληνικά, και στείλτε μας το λινκ να σας γράψουμε διθυράμβους.

Και φυσικά, αν είστε πιο gamers από τόσο, υπάρχουν ένα τετράκις εκατομμύριο multiplayer παιχνίδια για να παίξετε μαζί online, και να σκοτώνετε τέρατα σαν ομάδα. Εδώ σου έχουμε συγκεντρώσει μερικά από τα πιο φρέσκα.

Τα ζευγάρια που κουλτουριάζονται μαζί, μένουν μαζί

Φτιάξτε playlists ο ένας για τον άλλο στο Spotify και στο YouTube, σαν τις κασέτες που γράφαμε στο σχολείο για «το πρόσωπο». Ξεκινήστε να διαβάζετε το ίδιο βιβλίο, για να το συζητάτε κεφάλαιο κεφάλαιο –ή όταν το τελειώσετε, ό,τι προτιμάτε. Κατεβάστε την εφαρμογή Watch Party που συντονίζει τις οθόνες σας για να βλέπετε ταυτόχρονα την ίδια ταινία ή σειρά –κάνει παύση και στους δύο όταν ο ένας σηκωθεί για refill στα πατατάκια του, και σας επιτρέπει να κάνετε ταυτόχρονα και chat. Βρες ένα βιβλιοπωλείο στην πόλη του και στειλ’ του σπίτι το αγαπημένο σου βιβλίο –μεταφρασμένο στη γλώσσα του, αν μιλάτε άλλες γλώσσες. Και τώρα που το είπαμε αυτό, δοκιμάστε να μάθετε ο ένας τη γλώσσα του άλλου και να κάνετε αστείους διαλόγους με τις άθλιες προφορές σας.

Ωραία όλα αυτά, αλλά εγώ σεξ θέλω

Πολλά γι’ αυτό δεν μπορούμε να κάνουμε, αν όμως είσαι διατεθειμένος να συμβιβαστείς με υποκατάστατα μέχρι να ξαναβρεθείτε στο ίδιο κρεβάτι, έχουμε κάποιες ιδέες. Παίξτε strip poker, ή strip οτιδήποτε, στη βιντεοκλήση σας. Βάλτε κρασί, χαμηλώστε τα φώτα και μιλήστε για όλα αυτά που θέλετε να κάνετε ο ένας στον άλλο όταν ξαναβρεθείτε –πιθανότατα αυτό θα κλιμακωθεί σε on camera σεξ μετά από ένα σημείο. Κάντε παλιό, καλό sexting. Βγάλτε σέξι φωτογραφίες ο ένας για τον άλλο. Όταν βαρεθείτε αυτό το παιχνίδι, πηγαίντε το ένα βήμα παραπάνω, και τραβήξτε σέξι βίντεο ο ένας για τον άλλο.

Παρένθεση: Υποθέτουμε ότι το ξέρεις, αλλά για καλό και για κακό θυμίζουμε πως δεν στέλνουμε γυμνές φωτογραφίες και βίντεο στο Messenger αν δεν θέλουμε να τα δουν άλλα μάτια πέρα από αυτά του παραλήπτη μας, ε; Το Whatsapp έχει κρυπτογράφηση από χρήστη σε χρήστη, που σημαίνει ότι τα μηνύματά σας δεν θα τα δει ποτέ κανένας άλλος, αλλά το γεγονός ότι ανήκει στο Facebook δεν εμπνέει ακριβώς αυτό που θα λέγαμε τυφλή εμπιστοσύνη. Οι καλύτερες εφαρμογές για τον σκοπό σας εδώ είναι το Signal και το secret chat του Telegram –τονίζουμε το secret chat, που ανοίγει από τις τελίτσες πάνω δεξιά στο προφίλ του χρήστη και “start secret chat” γιατί το Telegram, σε αντίθεση με Signal και Whatsapp, δεν έχει εξ ορισμού end to end encryption.

Και τέλος, αν θέλετε να το ζήσετε όσο πιο κοντά σε πραγματική αίσθηση γίνεται, δεν ξέρουμε αν θα σε εκπλήξουμε αλλά υπάρχουν sex toys που ελέγχονται από εφαρμογές στο κινητό του άλλου, ακόμα και αν αυτός ο άλλος βρίσκεται σε άλλη ήπειρο. Δεν είναι φτηνά (θα σας κοστίσουν γύρω στα 100€ και κάτι) αλλά πηγαίνουν το on camera σεξ (και το kinkiness της καθημερινότητάς σας) σε άλλο επίπεδο. Δες, ας πούμε, αυτό.




Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα