1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Aποκάλυψεις σοκ

Ο άγνωστος εφιάλτης της 11χρονης Ιωάννας, που βρέθηκε νεκρή στα βράχια! – .


Συγκλονίζει το Πανελλήνιο η ιστορία της οικογένειας της 11χρονης Ιωάννας από τα Χανιά, η οποία βρέθηκε νεκρή χθες το μεσημέρι σε βράχια, στην παραλία των Αγίων αποστόλων, σε μικρή απόσταση από το σπίτι της.

Οι Αρχές απέκλεισαν από την πρώτη στιγμή το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας και αφήνουν ανοικτά όλα τα υπόλοιπα ενδεχόμενα για το πως έφτασε να πέσει από ύψος 20 μέτρων.

Βαριά σκιά στην έρευνα ρίχνουν τα προβλήματα που αντιμετώπιζε η οικογένειά της: Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πατέρας αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα με αλκοόλ και ουσίες, που τον οδήγησαν σε βίαιες συμπεριφορές στο παρελθόν, ενώ η μητέρα με καταγωγή από την Ουκρανία προσπαθούσε μόνη της να μεγαλώσει τα τρία παιδιά της, ένα αγόρι και δύο κορίτσια, μεταξύ αυτών και την Ιωάννα.
Οι γονείς ήλθαν αρχικά σε διάσταση διάσταση -και ακολούθησε το διαζύγιο και τα ασφαλιστικά και περιοριστικά μέτρα για τον πατέρα, κάτι που αποτυπωνόταν στην ψυχολογία των τριών παιδιών και περισσότερο στην 11χρονη Ιωάννα.
Μάλιστα, το αδικοχαμένο κορίτσι έγινε μάρτυρας των βίαιων ξεσπασμάτων του πατέρα της: Συγκεκριμένα, τον Οκτώβριο του 2019, ο πατέρας της μικρής Ιωάννας, αφού βρισκόταν σε διάσταση με την σύζυγό του με ασφαλιστικά μέτρα εναντίον του, αποφάσισε να πάει να παραλάβει την κόρη του από το σχολείο, κάτι που απαγορευόταν.
Η δασκάλα της Ιωάννας γνωρίζοντας για την οικογενειακή κατάσταση αλλά και τα ασφαλιστικά μέτρα που υπήρχαν κατά του πατέρα, αφού είχε δικαίωμα να βλέπει μόνον σε συγκεκριμένες ημερομηνίες και ημέρες τα παιδιά του, δεν έδωσε την συγκατάθεσή της για την παραλαβή της Ιωάννας από το σχολείο.

Τότε, ο πατέρας την άρπαξε και άρχισε να την χτυπάει με όλη του την δύναμη. Μάλιστα, οι γονείς που ήταν μαζεμένοι τρόμαξαν τόσο που μπήκαν μαζί με τα παιδιά τους μέσα στο σχολείο για να προφυλαχθούν. Ευτυχώς η δασκάλα ξεγλίστρησε από τα χέρια του και κατάφερε και μπήκε και αυτή στο σχολείο. Αμέσως έκλεισαν την πόρτα και στη συνέχεια ειδοποιήθηκε η Αστυνομία, η οποία είχε προχωρήσει στην σύλληψή του.

Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα