1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Aποκάλυψεις σοκ

ΟΤΑΝ ο ΕΟΔΥ ΟΝΟΜΑΖΕ “ΓΡΙΠΗ” τον ΚΟΡΩΝΟΪΟ ΤΟΥ 2014! Τα ντοκουμέντα και τα ερωτήματα που παραμένουν επίκαιρα ακόμα και το 2021(ΦΩΤΟ)


ΑΠΟ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥΣ ΤΟ 1/3 ΤΩΝ ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΙΚΩΝ ΛΟΙΜΩΞΕΩΝ

 

  Στην ιστοσελίδα του Ε.Ο.Δ.Υ. (Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας) της Ελλάδας, αναφέρεται πεντακάθαρα, ότι οι κορωνοϊοί (ιοί που στο μικροσκόπιο εμφανίζονται – πολύ τραβηγμένα – σαν βασιλικές “κορώνες”) υπήρχαν πάντοτε! Και μάλιστα εκτιμάται επισήμως ότι προκαλούν το 1/3 των αναπνευστικών λοιμώξεων στους ανθρώπους!

Άρα, το 1/3 των σχετικών περιστατικών που μέχρι πέρυσι βιώναμε σαν Γρίπη (ελαφρά, με πυρετό ή με νοσηλεία) οφειλόταν τελικά σε Κορωνοϊούς; Και προφανώς και το 1/3 των σχετικών θανάτων; Τους οποίους ο κ. Τσιόδρας προσδιόρισε το 2019 από 290.000 έως 650.000 κάθε χρόνο παγκοσμίως! Αλλά εκεί μέτρα δεν παίρνονταν, πληθυσμοί δεν “φυλακίζονταν”, οικονομίες και χώρες δεν αυτοκαταστρέφονταν…

  Οι Κορωνοϊοί ή Κοροναϊοί προέρχονται από ζώα, νυχτερίδες κατά βάση και περνούν στον άνθρωπο κυρίως μέσω κάποιου άλλου ενδιάμεσου ζώου (ξενιστής), προσβάλλοντας με συμπτώματα Γρίπης, αλλά και με μεταδοτικότητα Γρίπης, τα άτομα!

Οι Κορωνοϊοί προκαλούν λοίμωξη του αναπνευστικού, με συμπτώματα που ποικίλουν, από ελαφρά στις περισσότερες περιπτώσεις, έως και και βαριά σε λιγότερες, τα οποία και μπορεί να καταλήξουν σε θάνατο, κυρίως σε ηλικιωμένους με υποκείμενα νοσήματα (καρδιά, διαβήτης, παχυσαρκία), όπως ακριβώς η εποχιακή Γρίπη!

Θυμίζουμε εδώ, ότι ο Υπουργός Υγείας της Κύπρου Κωνσταντίνος Ιωάννου, στις 5 Μαρτίου 2020 και μετά από παρακολούθηση 5 εβδομάδων της διεθνούς εξέλιξης του τωρινού Κορωνοϊού Covid19, αποφάνθηκε “εμπιστευτικά” σε Δημοσιογράφους πως πρόκειται για “μια απλή Γρίπη”.

 ΕΟΔΥ 2014: ΓΡΙΠΗ Ο ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ…

  Αλλά υπάρχει και ο ίδιος ο ΕΟΔΥ (Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας) της Ελλάδος, που χαρακτήριζε Γρίπη τον τότε Κορωνοϊό (Κοροναϊό) του 2012 – 2014! Σημειώνοντας στην σχετική ιστοσελίδα του:

“Ορισμός κρούσματος γρίπης νέου κοροναϊού (MERS-CoV)”!

Ας δούμε όμως ποιος ήταν ο τότε Κορωνοϊός και τι προκαλούσε…

ΚΟΡΩΝOΪΟΣ “MERS Cov”: “Η ΓΡΙΠΗ ΤΗΣ ΚΑΜΗΛΑΣ”

 

  Στην Ελλάδα είχε σημάνει “συναγερμός” το 2013 – 2014, πριν έξι χρόνια, όταν είχε εμφανιστεί τότε άλλος Κορωνοϊός! Δείτε την σχετική αφίσα – ντοκουμέντο του ΚΕΕΛΠΝΟ!

Ο νέος τότε Κορωνοϊός είχε ονομαστεί “MERS”, που σημαίνει “Αναπνευστικό Σύνδρομο Μέσης Ανατολής”, ενώ κοινώς ήταν γνωστός ως “Γρίπη της Καμήλας”, επειδή είχε μεταδοθεί από καμήλες στον άνθρωπο (κατανάλωση ωμού κρέατος καμήλας, γάλατος κλπ) σύμφωνα με τον Π.Ο.Υ.. Κατά άλλους πιθανόν οι καμήλες να ήταν ο ενδιάμεσος (ξενιστής) και να προηγήθηκε μόλυνση καμήλας από νυχτερίδα…

  O “MERS Cov” λοιπόν, επειδή προερχόταν από αραβικές καμήλες, ξεκίνησε τον Σεπτέμβριο του 2012 ακριβώς από την Μέση Ανατολή και μάλιστα την Σαουδική Αραβία και έπληξε κυρίως τις χώρες με …καμήλες, καθώς έπληττε τους ανθρώπους όπως τώρα ο “Cov 19”. Μόνο που δεν είχε την μεταδοτικότητα του τωρινού…

Ο Ε.Ο.Δ.Υ. έγραφε τότε ότι “με βάση την υπάρχουσα κλινική εμπειρία, η λοίμωξη από τον νέο κοροναϊό (σ.σ. MERS Cov) εκδηλώνεται συνήθως ως πνευμονία, με εμφάνιση οξείας, σοβαρής νόσου του αναπνευστικού, με πυρετό, βήχα, δύσπνοια και αναπνευστική δυσχέρεια”!

Σας θυμίζει  άραγε τίποτα;

Ο δε Π.Ο.Υ. σημειώνει πάλι πως “το κλινικό φάσμα της λοίμωξης MERS-CoV κυμαίνεται από μη συμπτώματα (ασυμπτωματικά) ή ήπια αναπνευστικά συμπτώματα μέχρι σοβαρή οξεία αναπνευστική νόσο και θάνατο”!

Σας θυμίζει τίποτα;

Και πως “μέχρις ότου γίνει περισσότερο κατανοητό για το MERS-CoV, τα άτομα με διαβήτη, νεφρική ανεπάρκεια, χρόνια πνευμονική νόσο και ανοσοκατεσταλμένα άτομα θεωρούνται ότι διατρέχουν υψηλό κίνδυνο σοβαρής ασθένειας από τη μόλυνση MERS-CoV”!

Σας θυμίζει τίποτα;

Ο Π.Ο.Υ. ακόμη σημειώνει ότι ο κορωνοϊός “MERS Cov” φαίνεται να είναι φονικός κατά 35% στα άτομα που προσβάλει! Δέκα φορές περισσότερο δηλαδή από τον τωρινό κορωνοϊό “Cov19”! Από άλλες πηγές βρίσκουμε μάλιστα ότι προκάλεσε 2.494 κρούσματα και 858 θανάτους.

Και παρόλα αυτά, τότε, ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας δεν συνιστούσε τίποτα από τα σημερινά παρανοϊκά, αντιδημοκρατικά και καταστροφικά για την Οικονομία μέτρα, ούτε καν το σταμάτημα των ταξιδιών στις πληττόμενες χώρες:

“Ο Π.Ο.Υ. δεν συνιστά την εφαρμογή οποιωνδήποτε ταξιδιωτικών ή εμπορικών περιορισμών ή προσυμπτωματικού ελέγχου σχετικά με το MERS-CoV”!

Η Ελλάδα τότε ούτε καν απαγόρευσε τα ταξίδια ή τους τουρίστες, στις ή από τις, πληττόμενες χώρες…

Τέλος ο Π.Ο.Υ. καταγράφει ότι “από το 2012, 27 χώρες έχουν αναφέρει περιπτώσεις MERS, όπως Αλγερία, Αυστρία, Μπαχρέιν, Κίνα, Αίγυπτο, Γαλλία, Γερμανία, Ελλάδα, Ιράν, Ιταλία, Ιορδανία, Κουβέιτ, Λίβανος, Μαλαισία, Ολλανδία, Ομάν, Φιλιππίνες, Κατάρ , Δημοκρατία της Κορέας, Βασίλειο της Σαουδικής Αραβίας, Ταϊλάνδη, Τυνησία, Τουρκία, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Ηνωμένο Βασίλειο, Ηνωμένες Πολιτείες και Υεμένη”, με το 80% των κρουσμάτων να είναι στην Σαουδική Αραβία, όπου και ξεκίνησε.

Χάρτης εξάπλωσης “MERS Cov” 2012 – 2017, Π.Ο.Υ

Η Ελλάδα παρότι είχε τότε κάποια ελάχιστα κρούσματα (Έλληνας που εργαζόταν στη Σ.Α.), δεν εξέδωσε καν απαγόρευση ταξιδιών προς τις πληττόμενες χώρες, ούτε απαγόρευσε έλευση τουριστών από αυτές, ενώ είχε στείλει Δηλώσεις Κορωνοϊου “MERS Cov” στα Νοσοκομεία, χωρίς πανικό και φρενίτιδα…

Σας θυμίζει τίποτα;

   Άρα βάση όλων των παραπάνω, ο Κορωνοϊός του 2012 – 2014, που προκαλούσε ακριβώς τα ίδια συμπτώματα με τον τωρινό Covid19 και μάλιστα με δεκαπλάσια θνησιμότητα ανά κρούσματα, χαρακτηριζόταν κοινώς “Γρίπη” από όλους, ακόμη και από τον ΕΟΔΥ!

Τώρα τι άλλαξε;Γιατί “απαγορεύουν” πια την χρήση της λέξη “Γρίπη”;Αφού και ο Covid19 είναι Κορωνοϊός, άρα προέρχεται από ζώα και άρα προκαλεί όντως ένα είδος Γρίπης στους ανθρώπους, με τα ίδια ακριβώς με εκείνη συμπτώματα, επιπλοκές και αποτελέσματα;

 Όταν και ο ίδιος ο Υπουργός Υγείας της Κύπρου, χώρα μέλους της Ε.Ε. και του Ευρώ, την αποκαλεί έτσι;

  Τη στιγμή μάλιστα που η εποχική ιογενής Γρίπη σκοτώνει “αθόρυβα” κάθε χρόνο, κατά Τσιόδρα, έως 650.000 ανθρώπους ετησίωςενώ μέχρι τώρα ο Covid19 έχει το 1/8 των ετησίων θανάτων της Γρίπης! Και προσβάλει με τον ίδιο τρόπο, τις ίδιες ηλικιακές ομάδες, με τα ίδια υποκείμενα νοσήματα!

Γιατί ενώ στην εποχική φονική Γρίπη “κλείναν τα μάτια”στον νέο Κορωνοϊό “φυλακίζουν” ολόκληρους λαούς και χώρες;

   Γιατί ενώ στην εποχική Γρίπη, που χτυπάει θανάσιμα κάθε χρόνο κυρίως του ηλικιωμένους, τους αφήνουν να κυκλοφορούν ελεύθερα και δεν φοβούνται μήπως τους κολλήσουν οι νεότεροι, οι εργαζόμενοι, τα παιδιά τους, οι φίλοι τους, τα λεωφορεία, οι περίπατοι, τα γήπεδα, τα καφενείατα ΚΑΠΗ,οι Εκκλησίες,τώρα τους χρησιμοποιούν σαν βασική αιτιολογία για τον εγκλεισμό μας;

Γιατί ενώ ως τότε δεν “νοιάζονταν”, τώρα ξαφνικά έγιναν τόσο “πονόψυχοι” για τους γονείς και τους παππούδες και τις γιαγιάδες μας, με τις συντάξεις ντροπής που τους δίνουν, χρησιμοποιώντας τους μάλιστα ως “πρόσχημα”, για να μην γιορτάσει 25η Μαρτίου, για να μην κάνει Λειτουργία, Επιτάφιο, Ανάσταση και Πάσχα η πάντα πιστή, τολμηρή και γενναία και απροσκύνητη επί δύο χιλιετίες, Ορθόδοξη Χριστιανική Ελλάδα μας;

   Γιατί;

noiazomai.gr

Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα