1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Σχεσεις και Σεξ

Οι 3 τρόποι με τους οποίους μπλοκάρεις τον εαυτό σου και δεν μπορείς να δημιουργήσεις μια σχέση


Πολλοί άνθρωποι λειτουργούν με ένα συγκεκριμένο τρόπο στις σχέσεις τους με αποτέλεσμα να μην μπορούν εύκολα να προχωρήσουν σε κάτι πιο σοβαρό. Το να μένεις single είναι άλλες φορές από επιλογή και άλλες φορές επειδή ακολουθείς μια συγκεκριμένη συμπεριφορά και μπλοκάρεις τον εαυτό σου. Δες με ποιους τρόπους κάνεις κακό στις σχέσεις σου χωρίς να το καταλαβαίνεις.

#1. Είσαι αρκετά κολλημένη στο παρελθόν σου και δεν μπορείς εύκολα να απαγκιστρωθείς από αυτό
Όλα αυτά τα κολληματάκια με το παρελθόν που όλοι μας έχουμε, ίσως τα έχεις σε λίγο μεγαλύτερο βαθμό με αποτέλεσμα να μπλοκάρεις όποια νέα γνωριμία πάει να εξελιχθεί σε κάτι πιο ουσιαστικό. Θα πρέπει να διώξεις όλες τις σκέψεις του παρελθόντος, να συνειδητοποιήσεις ότι είσαι ένας άλλος άνθρωπος σε σχέση με τότε και να προχωρήσεις μπροστά χωρίς δεύτερες σκέψεις.

#2. Δεν έχεις καθόλου υψηλή αυτοεκτίμηση
Όταν ένας άνθρωπος έχει χαμηλή αυτοεκτίμηση θα προσελκύσει δίπλα του ανθρώπους που δεν θα του συμπεριφερθούν σωστά και θα συνεχίσουν να τον βάζουν σε αυτή τη θέση. Πάρε τα πάνω σου, κάνε διαλογισμό, φτιάξε το σώμα σου και κάνει ό,τι μπορείς για να νιώσεις καλύτερα με εσένα! Πίστεψέ το ότι είσαι η καλύτερη version του εαυτού σου και αν σε βοηθάει γράψε καθημερινά σε ένα τετράδιο δηλώσεις αγάπης και ευγνωμοσύνης για τον εαυτό σου.

#3. Δεν εγκαταλείπεις μια σχέση ακόμα και αν δεν έχει τίποτα να σου προσφέρει
Αυτός ο φόβος του «που θα βρω άλλη σχέση…» είναι μόνιμος και υπάρχει σε πολλές γυναίκες. Θα πρέπει επιτέλους να πιστέψεις σε σένα και να νιώσεις πως είναι πολύ καλύτερο να είσαι μόνη σου και να περνάς τέλεια με τον εαυτό σου από το να είσαι με κάποιον άνθρωπο που σε κάνει να νιώθεις δυστυχισμένη. Επίσης, να είσαι σίγουρη πως αν θελήσεις να βρεις άλλη σχέση σίγουρα μπορείς να βρεις, αρκεί να το πιστέψεις.

Διαβάστε ακόμα: Δημιούργησε εμπιστοσύνη στη σχέση σου με ΑΥΤΑ τα 6 tips!

Τα 20 σημάδια που θα σε κάνουν να καταλάβεις πως η σχέση σου έχει τελειώσει!

Τελικά πόσο συχνά πρέπει να κάνουμε έρωτα; Νέα έρευνα αποκαλύπτει!




Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα