1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Σχεσεις και Σεξ

Οι 3 βασικοί λόγοι που πολλοί άντρες δεν…ερωτεύονται πια!


Είναι γεγονός πως πολλοί άντρες πλέον δυσκολεύονται να ερωτευτούν. Ειδικοί σε θέματα σχέσεων αποκαλύπτουν τους λόγους που συμβαίνει αυτή η αλλαγή. Τι φταίει και οι άντρες δεν ερωτεύονται με την ίδια ευκολία που το έκαναν παλαιότερα; Διάβασε παρακάτω τους 3 βασικούς λόγους που έχει συμβεί αυτή η αλλαγή στα συναισθήματα των αντρών.

#1. Όσο περνάνε τα χρόνια τόσο πιο πολύ αλλάζουν οι σχέσεις ανάμεσα στα δύο φύλα. Πλέον μια σχέση ξεκινάει σχεδόν αμέσως με σεξουαλική επαφή. Αυτό λειτουργεί αρνητικά στο μυαλό των αντρών σε ό,τι αφορά τα συναισθήματα που μπορεί να αναπτύξουν για μια γυναίκα. Έτσι ενώ οι ίδιοι δείχνουν ότι θέλουν το σεξ άμεσα σε μια σχέση, στην ουσία με αυτόν τον τρόπο η σχέση καταδικάζεται.

#2. Αν δεν δώσεις σε έναν άντρα τον χρόνο που του χρειάζεται ώστε να σε ερωτευτεί τότε αυτός δεν θα το επιδιώξει από μόνος του. Τι σημαίνει να του δώσεις χρόνο; Σημαίνει να βγείτε κάποια ραντεβού, τα τον αφήσεις να σε γνωρίσει και να ανακαλύψει την προσωπικότητά σου. Να θυμάσαι πως οι άντρες ερωτεύονται τις προσωπικότητες των γυναικών και όχι τόσο την εμφάνιση.

#3. Για να κερδίσεις την καρδιά ενός άντρα θα πρέπει πρώτα να γίνεις φίλη του. Αν δεν του προσφέρεις τη φιλία σου δεν θα μπορέσεις να του δώσεις τη δυνατότητα να σε δει πιο…καθαρά. Γίνε λοιπόν πρώτα από όλα φίλη του και μην φοβάσαι ότι μετά θα δυσκολευτεί να σε δει ερωτικά. Στους άντρες αυτό το κλικ γίνεται πολύ πιο εύκολα από ότι στις γυναίκες. Άφησέ τον λοιπόν να σε μάθει, πέρασε χρόνο μαζί του και όλα θα πάνε καλά.

Διαβάστε ακόμα: Σχέσεις: 5 tips που αν τα ακολουθήσεις πιστά δεν υπάρχει περίπτωση να μην σε προσέξει

Τα tips που πρέπει να ακολουθήσεις για να κερδίσεις τον πρώην σου ξανά πίσω…

3 σημάδια που αποδεικνύουν πως είσαι σε λάθος σχέση και πώς θα τα εντοπίσεις άμεσα




Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα