1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Σχεσεις και Σεξ

Οι χειρότερες αντιδράσεις των ζωδίων στη ζήλεια


Η ζήλεια είναι καθολικό συναίσθημα. Και τι είναι η ζήλεια αν όχι η ανασφάλειά μας που προβάλλεται πάνω στους άλλους; Αλλά αυτές οι ερωτήσεις θα πάνε το θέμα πολύ βαθιά, και εδώ δεν έχουμε έρθει για να πάμε τα πράγματα βαθιά.

Ζήλεια, που λες. Την έχεις ζήσει, είμαστε σίγουροι. Κάποια στιγμή θα σε έχει φάει. Και τότε είναι που αναλαμβάνει τα ηνία και ένας θεός ξέρει τι θα κάνεις* και ελπίζεις τουλάχιστον οι άλλοι άνθρωποι να κουνήσουν το κεφάλι και να πουν “Ερωτεύτηκε το καημένο, έχει το ακαταλόγιστο”.

*Και όταν λέμε “ένας θεός”, εννοούμε το ζώδιό σου.

Κριός
Οι Κριοί γουστάρουν πολύ να κοχλάζει το δράμα, αλλά και να κλιμακώνεται γρήγορα. Ατάκες του στυλ “εμένα ή αυτή” είναι το ψωμοτύρι τους. Επειδή τι να συγκριθεί μαζί τους;

Ταύρος
Πες αντίο στην ιδιωτικότητά σου, επειδή το ξέρεις ότι οι Ταύροι θα ψαχουλέψουν το κινητό σου. Και το pc, άμα το βρουν ανοιχτό.

Δίδυμοι
Έκανες τι; Κοίταξες; Αλλού; Αντίο και μη τους ξαναμιλήσεις. (Θα σου ξαναμιλήσουν εκείνοι σε κάνα τρίωρο, αλλά ασ’ τους να το ζήσουν, το έχουν ανάγκη.)

Καρκίνος
Το πρόσωπό τους θα αποκτήσει μια ξεκάθαρη φωτεινή επιγραφή που θα μετράει ανάποδα μέχρι να βάλουν τα κλάματα. Ό,τι πεις μπορεί να χρησιμοποιηθεί εναντίον σου.

Λέων
Τι είναι οι Λέοντες αν όχι άτομα που χρειάζονται πολλή προσοχή; Και αν τολμήσεις να την στρέψεις αλλού, θα αρχίσουν να φλερτάρουν μπροστά σου με ό,τι κινείται, για να δεις τη γλύκα.

Παρθένος
Η ζήλεια των Παρθένων θα εκφραστεί ως ανησυχία και θα σού γίνουν βδέλλες. Μην ψαρώσεις, για να σε ελέγχουν το κάνουν.

Ζυγός
Οι Ζυγοί έχουν μια πολύ απλή λύση στον φόβο για το κέρατο: Θα σε κρατήσουν σπίτι, στην αγκαλιά τους. Και θα σου δημιουργήσουν ενοχές αν σηκωθείς ακόμα και για τουαλέτα.

Σκορπιός
Εδώ κι αν δεν πρέπει να ψαρώσεις. Ο θρύλος λέει πως στο μυαλό τους οι Σκορπιοί σχεδιάζουν την δολοφονία σου. Στην πραγματικότητα θα προσπαθεί υπερβολικά για λίγη προσοχή.

Τοξότης
Το πιο ειλικρινές ζώδιο θα αντιδράσει και με τον πιο ειλικρινή τρόπο στην ζήλεια: Τσιρίδες, άμεσα και αποτελεσματικά. Επειδή δε θέλουν να μένουν με τα κακά συναισθήματα για πολύ.

Αιγόκερως
Δεν θα αλλάξει τίποτα επιφανειακά, επειδή οι Αιγόκεροι είναι εκπληκτικοί στο να προσποιούνται ότι όλα πάνε καλά, ενώ ψοφάνε αργά τα μέσα τους.

Υδροχόος
Θα σε χωρίσουν, θα σε μπλοκάρουν και μετά θα σκανάρουν την ιστορία σας για στιγμές που μπορούν να δουν πλέον με κακή ματιά. Οι Υδροχόοι ξεπερνούν τους χωρισμούς με στατιστική.

Ιχθείς
Θα βάψουν τα μαλλιά τους και θα αρχίσουν να ποστάρουν υπαινιγμούς σε κάθε social media. Προφανώς καμία απολύτως σοβαρή κουβέντα για χωρισμό.




Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα