1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Tips

Οι φορές που ο Μίλτος Τεντόγλου μας έκανε να τον αγαπήσουμε


Αν δεν συμφωνείς πως ο Μίλτος ο Τεντόγλου είναι μακράν ο πιο κουλ Ολυμπιονίκης που είχαμε ποτέ, δεν τον έχεις ακούσει να μιλάει, αλλιώς δεν εξηγείται. Ο 24χρονος πρωταθλητής του άλματος εις μήκος είναι μια απόλαυση εντός κι εκτός στίβου, κι εμείς δηλώνουμε αιώνια ευγνώμονες στον προπονητή Βαγγέλη Παπανίκο που τον ανακάλυψε το 2013 να κάνει παρκούρ στο στάδιο των Γρεβενών και τον έφερε στην κορυφή του κόσμου. Κι αυτές είναι μερικές μόνο από τις στιγμές που ο Τεντόγλου υπήρξε πρωταθλητής, εκτός από τον στίβο, και στις καρδιές μας.

Τότε που ήταν σούπερ ειλικρινής με δημοσιογράφο που τον ρώτησε «πώς νιώθεις που είσαι χρυσός Ολυμπιονίκης στα 23 σου;» και είπε «δε νιώθω τίποτα αυτή τη στιγμή».

Και μετά που ρώτησε «α ναι; Τι ώρα;» τον ίδιο δημοσιογράφο που του είπε πως το απόγευμα θα πάρει το χρυσό μετάλλιο.

Τότε που προσπάθησε ανεπιτυχώς να μας υπενθυμίσει πως έχουμε κάτι να κάνουμε, λέγοντας «αύριο ο τελικός της Κατερίνας Στεφανίδη… δεν ξέρω τι ώρα είναι… ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ».

Τότε που επέμενε ότι ήταν απλά τυχερός που πήγε στο τελευταίο άλμα και «τους το έκλεψε».

Τότε που ευχαρίστησε δημοσίως την κοπέλα του που «του σπάει τα νεύρα και τον κάνει να έρχεται στους αγώνες τσιτωμένος» γυρίζοντας και κλείνοντάς της το μάτι.

Τότε που είπε, μετά από αγώνα, ότι «οι προσγειώσεις του είναι πάντα κακές» και ότι «με 8.32 θα ήταν ντροπή να κερδίσει».

Τότε που του φάνηκε κουτσομπολίστικη η ερώτηση που του έκανε ρεπόρτερ από την εκπομπή της Φαίης Σκορδά και είπε «τέτοια θέλετε εσείς ε;»

Τότε που αφηγήθηκε πώς γιόρτασε το χρυσό μετάλλιο και μας έκανε όλους να ταυτιστούμε.

Και τότε που ξαναταυτιστήκαμε, όταν είπε πως πήγε στη Μύκονο για έναν αγώνα 10 χιλιομέτρων, αλλά δεν έτρεξε γιατί… ήταν πολλά. 

Και αν δεν πάτησες play σε κανένα βίντεο μέχρι τώρα: Όταν έδωσε, πριν το Τόκυο, στην ΕΡΤ την πιο κουλ συνέντευξη που έγινε ποτέ.


Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα