1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Σχεσεις και Σεξ

Οι πιο ωραίες συμβουλές για να δώσεις σε ένα ζευγάρι που ετοιμάζεται να παντρευτεί


Αν ένας αγαπημένος σου άνθρωπος ετοιμάζεται να παντρευτεί τότε υπάρχουν κάποιες συμβουλές που μπορείς να του δώσεις για να ξεκινήσει τον έγγαμο βίο με τις σωστές κατευθύνσεις.

#1. Μην ξεχάσεις ποιος είσαι
Πολλά ζευγάρια τείνουν να αλλάζουν μέσα σε έναν γάμο! Οι αλλαγές φυσικά δεν είναι πάντα θετικές. Αυτό που έχει σημασία όταν νιώθεις πως βγάζεις προς τα έξω έναν εαυτό που δεν είσαι εσύ, να θυμάσαι ποιος πραγματικά είσαι αλλά και ποιος είναι ο άνθρωπος που έχεις απέναντί σου.

#2. Δεν θα είσαι ποτέ τέλειος, δεν θα είναι ποτέ τέλειος
Τόσο εσύ όσο και η σχέση σου δεν γίνεται να είστε τέλειοι γιατί πολύ απλά…είστε άνθρωποι. Μην πιέζεις πολύ τον εαυτό σου να βγάλει προς τα έξω κάτι άλλο από αυτό που είναι γιατί έτσι δεν θα μπορέσεις ποτέ να νιώσεις 100% ευτυχισμένος/ η.

#3. Μην αφήνεις έξω από τη ζωή σου την οικογένειά σου και τους φίλους σου
Ένας γάμος δεν γίνεται να είναι ευτυχισμένος και υγιής αν το ζευγάρι είναι πλήρως απομονωμένο από κάθε άλλο δικό του άνθρωπο. Είναι σημαντικό να αφιερώνεις χρόνο σε συγγενείς και φίλους γιατί μόνο έτσι η ζωή σου θα είναι πλήρης.

#4. Μην συγκρίνεις τον γάμο σου με άλλους γάμους
Η σχέση που έχεις με τον αγαπημένο σου είναι ξεχωριστή και δεν πρέπει να τη συγκρίνεις με καμία άλλη σχέση. Μπορείς να ζητάς τις συμβουλές των φίλων σου αλλά να τις φιλτράρεις ώστε να κρατάς αυτά που πραγματικά μπορούν να σας βοηθήσουν να γίνετε ακόμα καλύτεροι.

#5. Μην ξεχνάς πως έχεις απέναντί σου έναν άλλον άνθρωπο
Φέρσου με σεβασμό, με καλοσύνη και ευγένεια και όλα αυτά τα χαρακτηριστικά θα στα ανταποδώσει ο καλός σου και με το παραπάνω.

Διαβάστε ακόμα: Tips που αν τα ακολουθήσεις πιστά θα τον κάνεις να σε αγαπήσει ξανά από την αρχή

ΑΥΤΑ τα 6 πράγματα είναι όλα όσα δεν θέλουν οι άντρες να δουν στις μέλλουσες συζύγους τους

7 tips που όλα τα ζευγάρια ξεχνάνε όσο περνάνε τα χρόνια (και δεν θα έπρεπε!)




Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα