1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Σχεσεις και Σεξ

Οι βασικότεροι λόγοι που σταμάτησες να βγαίνεις ραντεβού με τον σύντροφό σου


Στην αρχή μιας σχέσης όλοι μας θέλουμε να βγαίνουμε με τους αγαπημένους μας, να τους βλέπουμε όσο πιο συχνά γίνεται. Στη συνέχεια έρχεται η συγκατοίκηση και πλέον μπορεί να μην βγαίνεις τόσο συχνά ραντεβού αλλά ζεις τα ραντεβού σου μέσα στο σπίτι. Μετά όμως μπορεί να έρθει και η στιγμή που πλέον δεν υπάρχουν καθόλου ραντεβού και η σχέση οδεύει από το κακό στο χειρότερο. Ποιοι είναι οι λόγοι που οδηγούν τα ζευγάρια στο να σταματήσουν να βγαίνουν μόνοι τους;

#1. Όταν τα ραντεβού καταλήγουν σε τσακωμούς τότε ξέρεις πως ήρθε η ώρα να κόψεις τα ραντεβού. Σωστά; Όχι! Τότε είναιη ώρα που πρέπει να επικοινωνήσεις πιο σωστά με τον σύντροφό σου ώστε τα ραντεβού σας να συνεχίσουν να έχουν ενδιαφέρον και να καταλήγουν στο κρεβάτι και όχι σε τσακωμό.

#2. Όταν το ζευγάρι μένει μαζί και παντρεύεται και αποκτάει και παιδιά, τα έξοδα μεγαλώνουν αρκετά. Τότε είναι που πολλοί σκέφτονται πως αντί να δώσουν 50-100 ευρώ για ένα ραντεβού σε εστιατόριο καλύτερα να τα κρατήσουν αυτά τα λεφτά για έναν πιο σημαντικό σκοπό. Αυτό που δεν καταλαβαίνουν όμως είναι πως το να είσαι καλά με τον σύντροφό σου είναι πρωταρχικός στόχος σε μια σχέση.

#3. Όταν το ζευγάρι αλλάζει με την πάροδο του χρόνου τότε είναι πιθανόν να μην τους αρέσουν τα πράγματα που τους άρεσαν. Η διασκέδαση δεν ορίζεται πλέον με τον ίδιο τρόπο και τότε η μόνη λύση είναι να βρεις νέους τρόπους διασκέδασης με τον αγαπημένο σου, και όχι να σταματήσεις να περνάς χρόνο μαζί του. Τότε είναι που θα πρέπει να προσπαθήσεις ακόμα περισσότερο.

Διαβάστε ακόμα: 7 tips για να επικοινωνήσεις με τον σύντροφό σου όταν εκείνος έχει συνέχεια νεύρα

Mπήκε το νέος έτος και σας αποκαλύπτουμε τα μεγαλύτερα μυστικά του έρωτα!

Τα 5 σημάδια που θα σε πείσουν πως αυτό το πρώτο ραντεβού θα οδηγήσει σε μια υγιή σχέση




Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα