1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Σχεσεις και Σεξ

Οι ασκήσεις που μπορείς να κάνεις με τον σύντροφό σου για να δυναμώσετε τη σχέση σας


Σήμερα σου έχουμε τις πιο ωραίες ασκήσεις που μπορείς να κάνεις με τον σύντροφό σου και θα βελτιώσουν πολύ τη σχέση σας. Πρόκειται για ασκήσεις που προτείνουν ειδικοί σε θέματα σχέσεων και θα αλλάξουν τελείως τον τρόπο που βλέπετε ο ένας τον άλλον. Είναι σημαντικό να τις προσπαθήσετε και οι δύο μαζί για να έχετε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

#1. Προγραμματίστε μια ώρα την εβδομάδα ως την Ώρα της Ειλικρίνιας!
Εκείνη την ώρα μπορείτε να πείτε ο ένας στον άλλον όλα όσα δεν σας αρέσουν χωρίς να θυμώσετε μεταξύ σας. Αν για παράδειγμα δεν σας αρέσει να βλέπετε ποδόσφαιρο, πείτε το στον αγαπημένο σας και προσπαθήστε να βρείτε μια λύση που θα σας ικανοποιήσει και τους δύο.

#2. Αγκαλιαστείτε για 5-10 λεπτά κάθε βράδυ
Πριν κοιμηθείτε αφήστε στην άκρη κινητά, υπολογιστές και άλλες συσκευές και απλά αγκαλιαστείτε. Η αγκαλιά αυτή θα σας βοηθήσει να κοιμηθείτε καλύτερα και θα σας φτιάξει τη διάθεση.

#3. Πάρτε μερικές αναπνοές μαζί
Καθήστε ο ένας απέναντι από τον άλλον και πάρτε μαζί 20-30 βαθιές αναπνοές. Αυτός ο συγχρονισμός θα σας βοηθήσει να νιώσετε καλύτερα το τώρα και θα σας φέρει πιο κοντά.

#4. Κοιταχτείτε κατάματα για 3 λεπτά
Αυτή η άσκηση είναι πάρα πολύ καλή για όλα τα ζευγάρια και θα σας βοηθήσει να μάθετε να επικοινωνείτε καλύτερα. Μπορεί να σας φανεί δύσκολο να κοιτάτε ο ένας στα μάτια του άλλου για 3 λεπτά αλλά είναι σίγουρο πως θα σας φέρει πιο κοντά.

#5. Οργανώστε ένα εβδομαδιαίο δείπνο μόνο για εσάς τους δύο
Μια φορά την εβδομάδα καθίστε ο ένας απέναντι από τον άλλον, κλείστε την τηλεόραση, μεταφέρετε τα κινητά σε άλλο δωμάτιο και απολαύστε ένα δείπνο μόνο για εσάς τους δύο.

Διαβάστε ακόμα: Δημιούργησε εμπιστοσύνη στη σχέση σου με ΑΥΤΑ τα 6 tips!

Τα 20 σημάδια που θα σε κάνουν να καταλάβεις πως η σχέση σου έχει τελειώσει!

Τελικά πόσο συχνά πρέπει να κάνουμε έρωτα; Νέα έρευνα αποκαλύπτει!




Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα