1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Χωρίς κατηγορία

Οι Άγιοι θαυματουργούν καθημερινά και πρέπει πάντα να τους επικαλούμαστε!


Γιορτάζουν σήμερα 30 Απριλίου: Άγιοι Ραφαήλ, Νικόλαος και Ειρήνη

Ωφέλιμες Πνευματικές Εμπειρίες

~ Από τα 22 μου μέχρι τα 24-25 μου είχα συνέχεια προβλήματα με το στομάχι μου. Ότι έτρωγα είχα αφόρητους πόνους κ ούτε νερό δεν μπορούσα να πιω χωρίς πόνο.

Γύρισα αρκετούς γιατρούς και κάνεις δεν έβρισκε τίποτα ούτε μπορούσε να εξηγήσει γιατί ότι έβαζα στο στομάχι μου προκαλούσε πόνο.

Εκεινη την περίοδο έπεσε στα χέρια μου ένα βιβλίο με θαύματα του Αγίου Ραφαήλ Αγίας Ειρήνης και Αγίου Νικολάου. Όταν το διάβαζα ένιωθα απέραντη γαλήνη κ πίστεψα πραγματικά στα θαύματα που διάβαζα. Παρακάλεσα τότε τον Άγιο να με βοηθήσει και μένα αν ήταν Θέλημα του Θεού. Του είπα αν δεν είναι Θέλημα του Θεού να γιατρευτώ αλλά πρέπει να υποφέρω για να ξεπληρώσω παλιές αμαρτίες τότε να μου στείλει ένα σημείο για να καταλάβω ότι πρέπει να κάνω υπομονή και να αντέξω το βάσανο.

Έκλεισα το βιβλίο και έβλεπα την εικόνα στο εξώφυλλο και εκείνη την ώρα κάποιος κτύπησε την πόρτα του δωματίου μου που ήταν κλειδωμένη. Άνοιξα και ηταν ο πατέρας μου κρατώντας μια εικόνα του Αγίου Ραφαήλ η οποία ήταν η ίδια με την εικόνα που μόλις έβλεπα στο εξώφυλλο του βιβλίου.

Ο πατέρας μου χωρίς να έχει σχέση με την εκκλησία κ την Ορθοδοξία μου είπε ότι χάθηκε με την μητέρα μου στον δρόμο προς κάτι χωριά κ βρέθηκε μπροστά από ένα μοναστήρι και εκεί ένας στον δρόμο τον σταμάτησε και του έδωσε την εικόνα αυτή!

Εγω έπαθα την πλάκα μου αφού μόλις ζήτησα από τον Άγιο Ραφαήλ σημείο το έλαβα άμεσα εντός δευτερόλεπτων μετά και μου προκάλεσε μεγαλύτερη έκπληξη ότι ο Θεός γνωρίζοντας από πριν τι θα ζητήσω ώρες μετά «κανόνισε» τον πατέρα μου να χαθεί και κάποιος άγνωστος να του δώσει την εικόνα έξω από το μοναστήρι.

Το έλαβα σαν σημείο ότι πρέπει να αντέξω τους πόνους και όποτε πονούσα έλεγα Δόξα το θεό αντί να παραπονιούμαι. Νηστεψα 40 μέρες για το Πάσχα με αρκετούς πόνους και μόλις κοινωνησα σώμα και αίμα Χριστού τελείωσε και η δοκιμασία.

Οι Άγιοι μας είναι πάντα παρών όταν τους αγαπούμε και επικαλουμαστε σε δύσκολες στιγμές κ ο Χριστός μας τους στέλνει αφού έζησαν κατά θεό και Τον τίμησαν με τη ζωή τους .

Θαυματουργούν καθημερινά και πρέπει πάντα να τους επικαλουμαστε.

«Θαυμαστός ο Θεός εν τοις Αγιοις Αυτού»

apantaortodoxias


Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα