1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Χωρίς κατηγορία

Ξέρεις τι κάνεις λάθος στο online dating;

Σου αρέσει να βγαίνεις στα μπαρ και να φλερτάρεις, να σε κερνούν και να κερνάς ποτά. Να μιλάτε τετ-α-τετ και να κάνετε και τα σαρδάμ σας και να είστε αυθόρμητοι. Θέλεις και να βλέπεις το βλέμμα του άλλου την ώρα που μιλάει με υπονοούμενα και όταν σου λέει να τα ξαναπείτε. Δυστυχώς λόγω της κοινωνικής αποστασιοποίησης, δεν ξέρεις πότε θα έχεις αυτήν την ευκαιρία. Και είναι και Άνοιξη και η φύση ζευγαρώνει, αλλά εσύ όχι. Πάλι καλά όμως, ο Τιμ Μπέρνερς-Λη εφηύρε τον Ίντερνετ και σε τούτη ‘δω τη φάση έχει αποδειχθεί πιο χρήσιμο από ποτέ. Γι’ αυτό, αφού το έχεις, ψάξε εκεί τον έρωτά σου. Αλλά κάν’ το σωστά.

Λες ναι σε όλα. Οκέι η στατιστική λέει ότι σε όσους περισσότερους πατήσεις swipe right ή δεχτείς την πρόσκλησή τους και μιλήσετε, τόσο πιθανότερο είναι να βρεις το άλλο σου μισό. Σε έναν άλλο παράλληλο σύμπαν, στο οποίο έχουμε άπλετο χρόνο να συνομιλούμε μέχρι το πρωί με 20 διαφορετικά άτομα.

Σε αυτό το σύμπαν, πάμε για ψώνια σε ένα πολυκατάστημα ρούχων και καταλήγουμε να γυρνάμε σπίτι με κίτρινο φωσφοριζέ μπουφάν. Είναι το κίτρινο φωσφοριζέ μπουφάν κάτι που σου αρέσει πραγματικά; Όχι. Θα αναγκαστείς να το φοράς επειδή το αγόρασες; Ναι. Γι’ αυτό πριν μιλήσεις με όποιον σου στέλνει, κάνε μία μικρή έρευνα στο προφίλ του/ης και αναρωτήσου: «Θα έβγαινα με αυτό το άτομο ή απλά με εντυπωσιάζουν οι φωτογραφίες του/ης;»

Λες όχι σε όλα. Καταλαβαίνουμε πώς νιώθεις. Οι φίλοι σου λένε “Έλα μωρέ τι ανάγκη έχεις εσύ, αφού σου την πέφτουν” κι αυτοί που σε φλερτάρουν είναι το καστ καλεσμένων της Αννίτα Πάνια. Είναι λογικό που το δάχτυλό σου κάνει απευθείας swipe-left ή πατάει Διαγραφή Αιτήματος ή τελοσπάντων οτιδήποτε μπορεί να θεωρηθεί διαδικτυακή χυλόπιτα. Θα σου λέγαμε όμως να μην απελπίζεσαι. Τσέκαρε ενδελεχώς τα προφίλ αυτών που σου στέλνουν. Κάποιο ακατέργαστο διαμαντάκι θα υπάρχει.

Ξεχνάς τα outsider. Σε φλερτάρει κάποιος και δε σου αρέσουν τα ρούχα που φοράει. Ή τα μέρη που βγαίνει ή αν είναι φέτες. Έχουν σημασία αυτά; Ναι, θα ήταν ιδανικό να βρούμε κάποιον που να έχει ακριβώς τα ίδια ενδιαφέροντα με εμάς και να είναι εμφανισιακά ακριβώς όπως τον έχουμε πλάσει στο μυαλό μας. Έχεις δει όμως σε κάποιες ταινίες που οι πιο ενδιαφέρουσες προσωπικότητες μπορούν να σε κάνουν να ερωτευτείς πραγματικά; Διάλεξε να γίνεις πρωταγωνιστής τέτοιων σεναρίων.

Ίσως και να περνάς λάθος μηνύματα.  Η επικοινωνία είναι ολόκληρη επιστήμη, καριέρες και κυβερνήσεις βασίζονται πάνω της. Μήπως περνάς το λάθος μήνυμα με αυτά που έχεις ανεβάσει στο προφίλ σου και τις φωτογραφίες σου; Σε έναν ιδανικό κόσμο δε θα μας έκριναν από το φαίνεσθαι, αλλά αυτός/ή που ενδιαφέρεται για μία γρήγορη περιπέτεια θα τον μαγνητίσει η σέξι πόζα και ένα πιο «χαλαρό» προφίλ. Δε θα γίνεις σαν να βγήκες από Ιερατική Σχολή, αλλά μπορείς να προσθέσεις κι άλλες πληροφορίες που αφορούν την προσωπικότητά σου.

 Αν βρεις κάτι που σε ενδιαφέρει, μένεις εκεί. Υπάρχουν κάποια άτομα με τα οποία κολλάμε από την πρώτη στιγμή. Είναι τέλειο αυτό, δεν έχουμε καμία αντίρρηση. Ξεχνάς όμως ότι είσαι σινγκλ και έχεις μπλέξει στα δίχτυα του παγκόσμιου ιστού. Είσαι ακόμα σινγκλ και μιλάς με αυτό το ένα άτομο που τα είπατε ωραία ένα βράδυ αϋπνίας. Άσε ανοιχτές τις επιλογές σου, οποιοσδήποτε μπορεί να αποδειχθεί ακατάλληλος/η.

Source link

Σχετικές αναρτήσεις

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα