1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Σχεσεις και Σεξ

Νιώθεις πως έχει απομακρυνθεί ο σύντροφός σου; Δες πώς θα αλλάξεις τα δεδομένα της σχέσης σου!


Όπως έχουμε πει πολλές φορές στο παρελθόν καμία σχέση δεν είναι εύκολη υπόθεση και όλες οι σχέσεις περνάνε από διάφορες φάσεις. Αν νιώθεις πως ο σύντροφός σου έχει απομακρυνθεί τελευταία, παρακάτω θα δεις μερικά tips που θα σε βοηθήσουν να τον φέρεις και πάλι κοντά σου.

#1. Άφησέ τον να αναπνεύσει μέσα στη σχέση σας. Είναι σημαντικό να νιώσει τη ελευθερία που θέλει για να κάνει τα πράγματα που τον ευχαριστούν. Μόλις τον αφήσεις λίγο ελεύθερο εκείνος θα επιστρέψει και πάλι κοντά σου.

#2. Μην πιέζεις πολύ στο να προχωρήσετε στη σχέση σας. Αν βλέπεις τον αγαπημένο σου να απομακρύνεται τότε καλό είναι να μην τον πιέσεις να κάνει κάτι που δεν θέλει. Συζητήστε ό,τι πρόβλημα υπάρχει, χωρίς πίεση, και όλα θα βρουν τον δρόμο τους σιγά σιγά.

#3. Αν τον δεις να απομακρύνεται, ενθάρρυνέ τον να έχει πιο έντονη κοινωνική ζωή. Εκεί που θα νιώσει πίεση θα νιώσει αμέσως την αποδέσμευση και αυτό θα βοηθήσει πολύ στη σχέση σας.

#4. Αν ο ίδιος αντιμετωπίζει κάποια οικονομικά προβλήματα είναι πιθανόν να έχει απομακρυνθεί επειδή ντρέπεται ή νιώθει άβολα με τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει. Βοήθησέ τον να καταλάβει πως κάθε πρόβλημα το αντιμετωπίζετε πλέον μαζί.

#5. Προσπάθησε να ανανεώνεις τις κινήσεις σου στο σεξ! Κάνε την έρευνά σου και επέστρεψε με νέες ιδέες που μπορείτε να δοκιμάσετε στο κρεβάτι.

#6. Μην τον κυνηγάς και μην τον πιέζεις να κάνετε συνέχεια τα πράγματα που εσύ θέλεις.

#7. Άκουσέ τον με προσοχή κάθε φορά που σου ανοίγετε ή όταν σου μιλάει για διάφορα θέματα μέσα στην καθημερινότητά σας. Αν τον ακούσεις προσεκτικά θα καταλάβεις ποιο είναι το βασικό πρόβλημα που τον απασχολεί ακόμα και αν δεν σου το πει ξεκάθαρα.

Διαβάστε ακόμα: Οι ερωτήσεις που πρέπει να κάνεις στον σύντροφό σου για να δεις τις προθέσεις του!

Μάθε να αποδέχεσαι τον εαυτό σου -Συμβουλές που θα σε βοηθήσουν!

6 χαρακτηριστικά που καλό είναι να έχει ο άντρας που θα παντρευτείς




Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα