1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Ορθοδοξια

Να σκεφτούμε αυτούς που παλεύουν στα νοσοκομεία και στα σπίτια


Στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου Σπάτων ιερούργησε σήμερα, Κυριακή 22 Νοεμβρίου ο Σεβ. Μητροπολίτης Μεσογαίας κ. Νικόλαος, ο οποίος στο κήρυγμά του αναφέρθηκε στην σημερινή ευαγγελική περικοπή του άφρονος πλουσίου, στην πανδημία καθώς και στην σημασία των Χριστουγέννων.

«Να σκεφτούμε αυτή την στιγμή πόσοι άνθρωποι παλεύουν στα νοσοκομεία, πόσοι άνθρωποι αγωνιούν στα σπίτια, πόσοι νοσηλευτές έχουν εγκαταλείψει κάθε δικό τους δικαίωμα και αγωνίζονται και αγωνιούν κάτω από δύσκολες συνθήκες με γιατρούς. Πόσοι υπεύθυνοι άνθρωποι πρέπει να πάρουν κάποιες αποφάσεις, η Κυβέρνηση, τα σωματεία τα ιατρικά κάποιοι πρέπει να πάρουν αποφάσεις…ας κάνουμε μια προσευχή γι’ αυτούς» – τόνισε μεταξύ άλλων ο Μητροπολίτης Μεσογαίας κ. Νικόλαος σύμφωνα με το romfea.gr.

Σε άλλο σημείο ο Σεβασμιώτατος, μιλώντας για την πανδημία ανέφερε ότι ο «αυτό παραχωρείτε για την γενική αμαρτία, στον ωκεανό της οποία κολυμπώ και εγώ».

Κλείνοντας ο Μητροπολίτης Μεσογαίας ευχήθηκε σε όλους καλή δύναμη στον αγώνα αυτών των ημερών, λέγοντας ότι “και της συγκεκριμένης δοκιμασίας της πανδημίας, αφού δεν ξέρουμε τι άλλα μέτρα θα μας βάλουνε”.


Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα