1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Σχεσεις και Σεξ

Νέα έρευνα αποκαλύπτει ποιο είναι το Νο1 χαρακτηριστικό που θέλουν οι γυναίκες να έχει ο σύντροφός τους


Αν ρωτήσεις έναν άντρα τι πιστεύει ότι ψάχνουν οι γυναίκες σε μια νέα σχέση θα σου πουν ότι κοιτάνε κυρίως την εξωτερική εμφάνιση, το status, τα οικονομικά του. Η αλήθεια φαίνεται να είναι αρκετά διαφορετική, σύμφωνα με μια νέα έρευνα που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα.

Σύμφωνα με τη συγκεκριμένη έρευνα, 60.000 γυναίκες ρωτήθηκαν σχετικά με το τι κοιτάνε σε έναν άντρα και το 90% αυτών έδωσαν την ίδια απάντηση.

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΟ1 ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΠΟΥ ΚΟΙΤΑΝΕ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΤΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ

Η απάντηση που έδωσαν οι περισσότερες γυναίκες ήταν η ευγένεια! 90% των ερωτηθέντων απάντησαν πως θέλουν έναν άντρα στο πλευρό τους που να είναι ευγενικός. Στην έρευνα έλαβαν μέρος γυναίκες από όλο τον κόσμο, διαφόρων εθνικοτήτων, και κοινωνικού status και η απάντηση δεν διέφερε.

Σύμφωνα με την ίδια έρευνα το 45% των γυναικών που συμμετείχαν τόνισαν πως προτιμάνε άντρες με μέτριο κορμί, το λεγόμενο dad body, και όχι άντρες με μυς και πολύ γυμνασμένο κορμί. Για την ακρίβεια το 2.5% των γυναικών που έλαβαν μέρος στην έρευνα είπαν πως θα ήθελαν γυμνασμένους συντρόφους.

Το συμπέρασμα λοιπόν αυτής της έρευνας μας δείχνει πως αν θέλουμε έναν άντρα στη ζωή μας δεν χρειάζεται να ξοδεύουμε 40 ώρες την εβδομάδα στο γυμναστήριο για να τον κερδίσουμε. Στο τέλος της ημέρας όλοι θέλουμε απλά έναν άνθρωπο να μας αγκαλιάσει και να μας κάνει να αισθανθούμε όμορφα.

Άλλαξε λοιπόν τις προτεραιότητές σου και δώσε μεγαλύτερη έμφαση στο πόσο πολύ ταιριάζεις με τον άνθρωπο που έχεις απέναντί σου χωρίς να κοιτάς ούτε το πορτοφόλι του, τη γυμναστική που κάνει ή το πόσο μορφωμένος είναι.

Διαβάστε ακόμα: 5 big DO & DON’T για μια υγιή σχέση που θα αντέξει στον χρόνο

Σχέσεις: 7 υποσχέσεις που πρέπει να δώσετε ο ένας στο άλλον

Ναι! ΑΥΤΑ είναι τα χειρότερα λάθη που κάνουμε σε μια σχέση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ



Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα