1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Περιποίηση

Μυστικά ομορφιάς: 17 μαγικές συνταγές

Τα βασικά, εκείνα που έλεγαν οι γιαγιάδες μας, τα ξέρετε: Χυμός λεμονιού στα μαλλιά και μισή ώρα στον ήλιο για φυσικές ανταύγειες, δυο ροδέλες φρεσκοκομμένο αγγουράκι για να φύγει το πρήξιμο από τα μάτια. Καιρός τώρα να περάσουμε στο επόμενο στάδιο, που περιλαμβάνει μυστικά ομορφιάς «για προχωρημένους», εξαιρετικά αφιερωμένα σε όσους δεν θέλουν να περνούν όλη την ημέρα τους μπροστά από τον καθρέφτη.

Τα… unisex

Απλώστε λίγη βαζελίνη στο εσωτερικό των καρπών σας πριν ψεκάσετε το άρωμα. Θα το κάνει να διαρκέσει πολύ περισσότερο.

Απλώστε βαζελίνη στα πρησμένα, ταλαιπωρημένα πόδια σας, φορέστε βαμβακερές κάλτσες και πηγαίνετε για ύπνο. Θα ξυπνήσετε… περδίκι.

Για να κάνετε τα μαλλιά σας να φαίνονται πυκνότερα, περάστε λίγη σκούρα σκιά με ένα μεγάλο πινέλο στη χωρίστρα σας.

Τιθασεύστε τα φριζαρισμένα μαλλιά με μια οδοντόβουρτσα στην οποία θα έχετε ψεκάσει λακ.

Τοποθετήστε ένα κουταλάκι στην κατάψυξη για 5-10 λεπτά, βγάλτε το και πιέστε το ελαφρά στις σακούλες και τα πρησμένα σας βλέφαρα. Θα τα αναζωογονήσει στο λεπτό.

Για να χαλιναγωγήσετε την πιτυρίδα, κάντε χλιαρά (αντί για ζεστά) ντους και χρησιμοποιήστε μικρότερη ποσότητα σαμπουάν. Με πιτυρίδα ή χωρίς, ποσότητα ίση με ένα δίευρω είναι αρκετή.

Χρησιμοποιήστε μια οδοντόβουρτσα για να καθαρίζετε το ξυραφάκι σας, έτσι ώστε και να διαρκεί περισσότερο καιρό και να αποφεύγετε κοκκινίλες και σπυράκια στο δέρμα.

…Και «μόνο για κορίτσια»

Βάλτε λίγο διάφανο lip gloss στη γωνία που σχηματίζεται στη μέση του επάνω χείλους σας, για (ακόμα πιο) καλοσχηματισμένα χείλη.

Τελείωσε το eyeliner αλλά έχετε ακόμα μάσκαρα; Βουτήξτε το πινελάκι του eyeliner στη μάσκαρα, και χρησιμοποιήστε το όπως συνήθως.

Η μάσκαρα είναι πολυκαιρισμένη και έχει κάνει κόμπους; Έχουμε λύση και γι’ αυτό: Ρίξτε λίγες σταγόνες από το υγρό των φακών επαφής στο σωληνάριο, και ανακινήστε.

Για να κάνετε τα χείλη σας να δείχνουν πιο «γεμάτα» περάστε ανοιχτόχρωμο μολύβι ή σκιά μόνο στο κέντρο του επάνω και του κάτω χείλους, πριν συνεχίσετε με το κραγιόν ή το lip gloss.

Θέλετε το κραγιόν σας να διαρκέσει όλη μέρα; Ακουμπήστε ένα λεπτό χαρτομάντιλο στα χείλη σας, και περάστε πάνω από το χαρτομάντιλο διάφανη πούδρα με ένα μεγάλο πινέλο.

Βάλατε παραπάνω ρουζ απ’ όσο έπρεπε; Γυαλίζει υπερβολικά το δέρμα σας; Σας έκανε το self tan… πορτοκαλί; Η πούδρα σας και ένα μεγάλο πινέλο είναι η λύση στα προβλήματά σας.

Ψεκάστε τα τσιμπιδάκια σας με dry shampoo ή λακ πριν τα χρησιμοποιήσετε, για να στέκονται στη θέση τους όλη την ημέρα.

Τυλίξτε τα μαλλιά σας με ένα βαμβακερό μπλουζάκι αντί για πετσέτα (που θα τα φριζάρει) για να στεγνώσουν.

Για να πετύχετε την τέλεια ανάμειξη στο smokey μακιγιάζ σας, χρησιμοποιήστε ένα βουρτσάκι για να απλώσετε το κάθε χρώμα, και ένα τρίτο (καθαρό) για να τα ανακατέψετε μεταξύ τους.

Βάλτε λίγη λευκή σκιά στην εσωτερική γωνία των ματιών σας. Θα τα κάνει να φαίνονται μεγαλύτερα, ακόμα και αν δεν χρησιμοποιήσετε κανένα άλλο προϊόν στα μάτια.

Source link

Σχετικές αναρτήσεις

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα