1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Συνταγες

Μπακαλιαροκροκετες με μπύρα της Αργυρώς | Συνταγή


Πρώτα μαδάμε με τα δάχτυλα τον ξαλμυρισμένο μπακαλιάρο σε ίνες. Για να φτιάξεις μπακαλιαροκροκέτες, πρέπει να έχεις κάνει προετοιμασία στο ψάρι.

Βάζουμε τον μπακαλιάρο σε ένα μπολ.

Ρίχνουμε το τριμμένο κρεμμύδι, τα φρέσκα κρεμμυδάκια, τον άνηθο, τον μαϊντανό, και περιχύνουμε τα υλικά με την μπύρα.

Προσθέτουμε το αλεύρι. Ανακατεύουμε πολύ καλά τα υλικά με ένα κουτάλι, να αναμειχθεί ο χυλός.

Αφήνουμε το μείγμα σκεπασμένο για 20 λεπτά, να ενωθούν οι γεύσεις.

Βρέχουμε ένα κουτάλι σε νερό και παίρνουμε κουταλιά κουταλιά από το μείγμα.

Τις ρίχνουμε σε καυτό ελαιόλαδο και τηγανίζουμε για 2 λεπτά από κάθε πλευρά τις κροκέτες, μέχρι να ροδίσουν.

Βγάζουμε τις μπακαλιαροκροκέτες και τις αφήνουμε σε απορροφητικό χαρτί, να στραγγίσουν από το περιττό  λάδι τους.

Όμοια τηγανίζουμε και τις υπόλοιπες.


Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα