1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Aποκάλυψεις σοκ

Μιλάς για αλληλεγγύη στην Ελλάδα ενώ πουλάς όπλα στην Τουρκία! – .


Η Γερμανία στα λόγια δείχνει αλληλεγγύη σε Ελλάδα και Κύπρο την ίδια στιγμή όμως εξοπλίζει την Τουρκία που απειλεί την Ελλάδα και την Κύπρο!

Με μία εξαιρετική παρέμβαση στο Twitter, η Γερμανίδα βουλευτής της αριστεράς Sevim Dağdelen, αποκάλυψε με μία φράση ολόκληρη την υποκρισία της γερμανικής κυβέρνησης. Αναφορικά με τις δηλώσεις του Χάικο Μαας για την αλληλεγγύη σε Ελλάδα και Κύπρο απέναντι στην τουρκική επιθετικότητα, η Sevim Dağdelen στηλίτευσε την υποκρισία της γερμανικής κυβέρνησης η οποία ενώ στα λόγια μιλά για αλληλεγγύη σε Ελλάδα και Κύπρο, την ίδια στιγμή πούλα το μεγαλύτερο μέρος της παραγωγής της βιομηχανίας όπλων στην Τουρκία!

Μπορεί ο Ερντογάν να διαφημίζει ότι τα μη επανδρωμένα αεροσκάφη του που σκορπούν τον τρόμο και τον θάνατο κατασκευάζονται στην Τουρκία, στην πραγματικότητα όμως είναι γερμανικής κατασκευής και απλώς συναρμολογούνται στο εργοστάσιο του γαμπρού του. Γεγονός που καθιστά συνυπεύθυνη τη Γερμανία για όλα τα τούρκικα εγκλήματα.

 

Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα