1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Χωρίς κατηγορία

Μηνύματα για να σπάσεις τον πάγο

Δεν χρειάζεται να είσαι ο μεγαλύτερος ρήτορας που έχει υπάρξει. Δεν χρειάζεται καν να έχεις και την πιο τρελή αυτοπεποίθηση. Όταν μιλάμε για φλερτ, και ειδικά για online φλερτ, όσο πιο απλός είσαι, τόσο μεγαλύτερη επιτυχία θα έχεις.

Επειδή δεν χρειάζεται να κερδίζεις Νόμπελ Λογοτεχνίας κάθε φορά που θες να σπάσεις τον πάγο με ένα καινούριο αμόρε. Πάρε μερικά παραδείγματα (και κλέψε ελεύθερα, καλή επιτυχία).

Τι κάνεις;
Ό,τι πιο απλό, ό,τι πιο ειλικρινές. Ποτέ δεν πρόκειται να πάει λάθος, αν και δείχνει ότι δεν προσπάθησες καθόλου. Από την άλλη, δεν πιστεύουμε ότι υπάρχει φυσιολογικός άνθρωπος που θα στραβώσει με αυτό.

Πώς πάει η βδομάδα σου;/Πώς πήγε το σουκού σου;
Εξίσου ειλικρινείς ερωτήσεις, κάπως πιο ζεστές από ένα απλό «Τι κάνεις». Βέβαια, μιας και είναι λίγο πιο προσωπικές ερωτήσεις, θα προτείνουμε να τις χρησιμοποιήσεις για 100% σιγουριά σε άτομα που σου έχουν στείλει εκείνα πρώτα.

Χαίρομαι που κάναμε match
Ατάκα για Tinder, που δείχνει ότι έδωσες ιδιαίτερη προσοχή. Ότι σου έκανε κλικ. Κάνει το άλλο άτομο να νιώθει αμέσως ξεχωριστό. Μην χώσεις φατσούλα που χαμογελάει από δίπλα, θα το καταστρέψεις.

Οι φωτογραφίες σου είναι πολύ ωραίες
Θα ήταν καλύτερα να το γράψεις αυτό αν έχει ταξιδιωτικές φωτογραφίες. Αν έχει μόνο selfies, προφανώς και μπορείς να το πεις, αλλά το vibe που θα δώσεις θα είναι περισσότερο «γεια σας, εδώ βρήκα καλό κρέας».

Είσαι πάρα πολύ σέξι
Βέβαια, μερικές φορές, αυτό που ψάχνεις είναι καλό κρέας. Και δεν υπάρχει πρόβλημα με αυτό, αρκεί να είσαι ξεκάθαρος. Μην πουλάς παραμυθάκια ή κουβεντούλα αν θες απλά να κάνεις σεξ.

Γεια, είμαι ερωτευμένος με τον σκύλο/γάτο σου
Αν το εν λόγω άτομο έχει έναν πολύ ερωτεύσιμο σκύλο ή γάτο, δηλαδή. Που, ποιον πάμε να κοροϊδέψουμε, όλοι οι σκύλοι και οι γάτοι ερωτεύσιμοι είναι. Γενικά, αν έχει ζωάκι, πόνταρε στο ζωάκι. Μπορεί να κερδίσεις ένα ραντεβού, σίγουρα, αλλά επίσης θα κερδίσεις χρόνο με το ζωάκι του ραντεβού σου, κι αυτό είναι πιο σημαντικό.

Πού τράβηξες αυτήν την φωτογραφία;
Αν υπάρχει κάποια εντυπωσιακή φωτογραφία από ταξίδι. Γενικά, αν μυριστείς ταξιδιάρικο προφίλ, μην ξοδέψεις φαιά ουσία να σκεφτείς σαχλές ατάκες. Τι μπορεί να είναι πιο ενδιαφέρον από μια κουβέντα για ταξίδια;

Τι διαβάζεις αυτές τις μέρες;
Παρομοίως, αν νιώσεις πως έπεσες σε βιβλιοφάγο. Βέβαια, αυτό σημαίνει πως κι εσύ θα μπορείς να στηρίξεις από την πλευρά σου μια κουβέντα για λογοτεχνία, άρα το αφήνουμε στην κρίση σου. Ψέματα μόνο μην πεις.

Source link

Σχετικές αναρτήσεις

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα