1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Tips

Με αυτό το τρικ μπορείτε να διατηρήσετε τη φέτα σας για μήνες


Συστατικά

1 μικρό βάζο
200 ml ελαιόλαδο
200 γρ. φέτα
1 κ.σ. κόκκους πιπεριού
1 μικρή καυτερή πιπεριά
½ κ.σ. σπόρους κόλιανδρου
¼ κ.σ. αποξηραμένη ρίγανη
Μέθοδος Εκτέλεσης

Κόβουμε τη φέτα σε κύβους.
Βάζουμε τη φέτα στο βαζάκι μαζί με τα μπαχαρικά και τα αρωματικά μας.
Στη συνέχεια, ρίχνουμε ελαιόλαδο στο βαζάκι μέχρι να καλυφθούν τα κομμάτια της φέτας, κλείνουμε καλά το βάζο και το βάζουμε στο ψυγείο.
Διατηρείται στο ψυγείο για μερικούς μήνες.
Μπορούμε να τη φάμε κατευθείαν ή μετά από δύο μέρες, αν θέλουμε ακόμα πιο αρωματική τη φέτα.
Πριν τη σερβίρουμε, βγάζουμε μερικά κομμάτια φέτας από το βάζο και τα αφήνουμε να έρθουν σε θερμοκρασία δωματίου.

ΠΗΓΗ

Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα