1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Tips

Με αυτή τη σούπα χάνεις 7 κιλά σε 1 εβδομάδα


Προσοχή! Πρόκειται για δίαιτα με σούπα, στην οποία υποβάλλονται οι υπέρβαροι καρδιοπαθείς πριν μπουν στο χειρουργείο

Τα αποτελέσματα της είναι θαυματουργά και βασίζονται στην παρακάτω συνταγή, όμως δεν θα πρέπει να εφαρμόζεται με τόση αυστηρότητα σε περίπτωση που δεν υπάρχει ανάγκη.

Η συνταγή:

Σούπα καύσης λίπους – Η δίαιτα της σούπας

– 16 μεγάλα πράσινα κρεμμύδια

– 1 ή 2 κονσέρβες ντομάτας (1 ολόκληρη και 1 τεμαχισμένη)

– 1 μεγάλο κεφάλι λάχανο

– 2 πράσινες πιπεριές

– 1 μάτσο σέλινο

– 1 πακέτο μείγμα κρεμμυδόσουπας

– 1 μεγάλο καρότο

– αλάτι, πιπέρι 

Κόβεται τα λαχανικά σε μικρά ή μεσαία κομμάτια και τα καλύπτεται με νερό. Ταχεία βράση για 10 λεπτά και μετά σιγοβράζεται μέχρι τα λαχανικά να είναι έτοιμα αλλά όχι λιωμένα. Αυτή η σούπα μπορεί να καταναλώνεται όποτε αισθάνεστε πείνα. Φάτε όποτε επιθυμείτε και όσο θέλετε.

Σε μια τυπική μέρα να τρώτε όλες τις τροφές που περιλαμβάνονται όπως και τη σούπα. Διαφορετικά μπορεί να υποφέρετε από κακή διατροφή.

ΗΜΕΡΑ 1η

Μόνο φρούτα (εκτός από μπανάνες) και σούπα.

ΗΜΕΡΑ 2η

Μόνο λαχανικά και σούπα. Φάτε όσα φρέσκα λαχανικά μπορείτε για να χορτάσετε. Προσπαθήστε και φάτε πράσινα φυλλώδη χορταρικά (αλλά όχι ξερά φασόλια, μπιζέλια ή καλαμπόκι). Μη φάτε καθόλου φρούτα.

ΗΜΕΡΑ 3η

Φάτε όση σούπα, φρούτα και λαχανικά θέλετε. Αν έχετε ακολουθήσει τρεις μέρες όπως καθορίζεται πιο πάνω και δεν έχετε ξεφύγει, θα έχετε χάσει ήδη 2,5 με 3,5 κιλά.

ΗΜΕΡΑ 4η

Μπανάνες, αποβουτυρωμένο γάλα, σούπα και όσα ποτήρια νερό μπορείτε να πιείτε (μέχρι 3 μπανάνες και 3 ποτήρια αποβουτυρωμένο γάλα). Το γάλα και οι μπανάνες είναι πλούσια σε θερμίδες και υδατάνθρακες, αλλά απ’ αυτή ιδιαίτερα τη μέρα το σώμα σας έχει ανάγκη από κάλιο, υδατάνθρακες, πρωτεΐνες και ασβέστιο για να μειωθεί η διακαής επιθυμία για γλυκά.

ΗΜΕΡΑ 5η

Μοσχάρι και ντομάτες. Θα πρέπει να έχετε 300-600 γρμ. μοσχάρι και 1 κονσέρβα ντομάτες ή ως και 6 φρέσκες ντομάτες. Πιείτε τουλάχιστον 5-6 ποτήρια νερό για να βοηθήσετε να εκλυθεί το ουρικό οξύ από το σώμα σας. Φάτε όλη τη σούπα τουλάχιστον μια φορά τη μέρα.

ΗΜΕΡΑ 6η

Μοσχάρι ή κοτόπουλο και λαχανικά, αλλά όχι βραστή πατάτα. Φάτε 2 ή και 3 μπριζόλες με πράσινα φυλλώδη λαχανικά. Να σιγουρευτείτε ότι έχετε φάει τουλάχιστον μια φορά τη σούπα.

ΗΜΕΡΑ 7η

Ακατέργαστο ρύζι, γλυκά φρούτα, χυμός και λαχανικά και τουλάχιστον μια φορά τη σούπα.

Στο τέλος της 7ης ημέρας, εάν δεν έχετε αποκλίνει απ’αυτή τη δίαιτα, θα έχετε χάσει 6-7,5 κιλά. Εάν χάσετε πάνω από 7,5 κιλά αποφύγετε τη δίαιτα για 2 ημέρες πριν την ξαναρχίσετε. Από την πρώτη ημέρα αυτό το 7ήμερο πρόγραμμα διατροφής μπορείτε να το εφαρμόζετε όσο συχνά επιθυμείτε και στην πράξη.

Αποφύγετε τη δίαιτα για τουλάχιστον 24 ώρες πριν καταναλώσετε αλκοόλ.

Απαγορεύονται: ψωμί, κατεψυγμένες τροφές, αλκοόλ, αναψυκτικά (συμπεριλαμβανομένων και των διαιτητικών-light)

Γιατί λειτουργεί η δίαιτα της σούπας:

Η δίαιτα της σούπας δουλεύει αποδεδειγμένα. Μια μέση γυναίκα χάνει περίπου 4kg σε 7 ημέρες, ενώ η μεγαλύτερη μείωση που έχει καταγραφεί είναι 8kg σε μια μόλις εβδομάδα!

Η κατανάλωση μόνο φυτικών ινών, όπως αυτές περιέχονται μέσα στην σούπα, επιταχύνουν τον μεταβολισμό ακόμα κι όταν κοιμόμαστε! Σύμφωνα με έρευνες, η διατροφή με βάση τις φυτικές ίνες, αυξάνει τον μεταβολισμό κατά 11% Ειδικά αν συνδυαστεί η διατροφή με το Garcinia Cambogia, τότε έχουμε αύξηση μεταβολισμού άνω του 30% – πραγματικά εκπληκτικό αποτέλεσμα!

Οι εργαστηριακές δοκιμές αποδεικνύουν ότι ο συνδυασμός των υλικών στη σούπα και η κατανάλωσή της, στέλνει πιο γρήγορα το μήνυμα στον εγκέφαλο ότι έχει έρθει ο κορεσμός, σε σχέση με το αν καταναλώνατε στέρεα τρόφιμα.

Κατά την περίοδο της δίαιτας της σούπας, πρέπει να πίνετε απεριόριστο νερό – μπορείτε επίσης να καταναλώνετε τόσο καφέ όσο και τσάι.

Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα