1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Διασκεδαση

Μαύρο ρόδο: «Καλύτερα να μεταφερθείς σε άλλο μοναστήρι» Δείτε το τρέιλερ του επόμενου επεισοδίου


Καθηλωτικές είναι οι εξελίξεις στο επόμενο επεισόδιο της σειράς «Μαύρο ρόδο». Δείτε στο Happytv.gr το τρέιλερ:

Ελισάβετ (Φωτεινή Παπαθεοδώρου)

Η Ελισάβετ, κατά κόσμον Άννα Βελιώτη, είναι δόκιμη μοναχή. Ζει από δώδεκα ετών στο μοναστήρι έπειτα από τον θάνατο της μητέρας της. Στο πρόσωπό της αποτυπώνονται η αθωότητα, η αγνότητα και η απουσία κακής σκέψης. Η πίστη της την έχει οπλίσει με τρομερή αυτοκυριαρχία. Ασχολείται με την τέχνη της αγιογραφίας, που αποφέρει ένα σημαντικό έσοδο στο μοναστήρι. Οι μοναχές τη θαυμάζουν και ζητούν από την ηγουμένη να οριστεί η ημερομηνία της χειροτονίας της. Θα δοκιμαστεί με τον πιο σκληρό τρόπο όταν εμφανιστεί ο Πέτρος.

Πέτρος Καστρινός (Μιχαήλ Ταμπακάκης)

Όμορφος, ευζωιστής, εγωιστής και πεισματάρης. Με σπουδές αρχιτεκτονικής στη Φλωρεντία. Στα μελλοντικά του σχέδια είναι να μείνει μόνιμα στο εξωτερικό. Οι σχέσεις του είναι επιφανειακές, ενώ η ερωτική του ζωή έντονη και περιπετειώδης. Αν και είναι συναισθηματικός, το κρύβει, υπακούοντας στις συμβουλές του πατέρα του, από τον οποίο αναζητά και την αποδοχή. Όταν γνωρίσει την Ελισάβετ, την ερωτεύεται με πάθος.

Θέμης Καστρινός (Λεωνίδας Κακούρης)

Ο πατέρας του Πέτρου, ένα από τα πιο γνωστά αφεντικά της νυχτερινής διασκέδασης. Σκληρός, αμείλικτος, εύστροφος και τετραπέρατος. Έχει εξουδετερώσει πολλούς ανταγωνιστές προκειμένου να συνεχίζει ανενόχλητος τις δουλειές του. Ονειρεύεται να δει τον Πέτρο συνεχιστή των επιχειρήσεών του. Η γυναίκα του, η Αγγελική, διαφωνεί με τις δουλειές του και δεν θέλει να μπλέξει σε αυτές ο γιος τους. Όταν αποκαλυφθεί η σχέση του Πέτρου με την Ελισάβετ, θα έρθει η σύγκρουση με τον πατέρα του.

Αγγελική Σπηλιώτη Καστρινού (Ηλέκτρα Νικολούζου)

Η σύζυγος του Θέμη. Αστικής καταγωγής, καλλιεργημένη, ευγενής, λίγο σνομπ. Παρότι προδομένη, συνεχίζει να είναι ερωτευμένη με τον Θέμη. Ο χειρότερος εφιάλτης της είναι να πραγματοποιηθούν τα σχέδια του Θέμη να αναλάβει ο Πέτρος τις δουλειές του, και κάνει αγώνα για να αποτρέψει μια τέτοια εξέλιξη. Θα αναζητήσει στο μοναστήρι την εξιλέωση για όσα έχει κάνει, με μία μεγάλη αποκάλυψη να έρχεται.

Λευτέρης Βελιώτης (Γεράσιμος Σκιαδαρέσης)

Ο πατέρας της Ελισάβετ, ένας παραιτημένος από τη ζωή άντρας που προσπαθεί να κρύβει τις αδυναμίες του. Εκμεταλλεύεται γεωργικά και κτηνοτροφικά εκτάσεις της μονής. Η γυναίκα του, η Πολυξένη, τον πιέζει να διεκδικήσει δικαστικά αυτά τα κτήματα. Έχει αδυναμία στην κόρη του, την Αννούλα του. Με την εμφάνιση του Θέμη, το παρελθόν που συνδέει την Πολυξένη με τον Θέμη δημιουργεί νέες «συμμαχίες».

Πολυξένη Βελιώτη (Θεοφανία Παπαθωμά)

Η παράνομη σχέση της με τον Λευτέρη εξελίχθηκε σε γάμο. Όμορφη και θελκτική γυναίκα, δυναμική, εγωίστρια, χειριστική και φιλόδοξη. Στόχος της είναι μόνο τα χρήματα. Δεν ξέρει να χάνει κι όταν απειλείται γίνεται ακόμα πιο αδίστακτη και επικίνδυνη. Το μίσος της για την Ελισάβετ γίνεται πιο έντονο όταν ο Πέτρος ερωτεύεται εκείνη αντί για την κόρη της, την Όλγα. Όλα όμως αλλάζουν όταν εμφανίζεται ξανά στη ζωή της ο Θέμης.

Βίκος (Γιάννης Κουκουράκης)

Νονός της νύχτας, αδίστακτος φονιάς με πρόσωπο και συμπεριφορά που δεν μαρτυράει το παραμικρό από τη σκοτεινή του πλευρά. Είναι αποφασισμένος να αποκτήσει τον έλεγχο της νύχτας. Παιδί αγνώστων γονέων, από μικρός έζησε σε ιδρύματα και μαθήτευσε κοντά σε έναν καμπανοποιό. Για τον Βίκο, το όπλο είναι η λύση σε όλα.

Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα