1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Aποκάλυψεις σοκ

ΜΑΝΤΡΩΜΑ, ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΓΙΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΜΑΣΚΕΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ – ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ – ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΓΓΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ – ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ ΤΟΥΣ “Λ@ΘΡΟΛΑΓΝΟΥΣ” ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΧΟΥΝ “ΓΡΑΜΜΕΝΑ” ΟΛΑ – ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ


 Η κυβέρνηση έβαλε την Ελλάδα σε lockdown για δεύτερη φορά, αναγκάζοντας χιλιάδες Έλληνες να κλείσουν τις επιχειρήσεις τους. 

Τα μέτρα τα οποία οδηγούν τον Έλληνα πολίτη στην φτώχια και στην ανεργία φαίνεται πως ισχύουν… μόνο για Έλληνες, καθώς παράνομοι μετανάστες κυκλοφορούν κανονικά χωρίς να στείλουν κανένα μήνυμα στο 13033, μάλιστα οι περισσότεροι απ’ αυτούς δεν φορούν μάσκες.

 Την ίδια ώρα τα μαγαζιά τους στο κέντρο της Αθήνας παραμένουν κανονικά ανοιχτά. Την ίδια ώρα η κυβέρνηση στέλνει τις δυνάμεις ασφαλείας να κάνουν ελέγχους σε Έλληνες να να δίνουν πρόστιμα σε ηλικιωμένους που δεν έχουν συμπληρώσει σωστά τα χαρτιά τους και δεν έχουν βάλει σωστά τη μάσκα τους.

 

Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα