1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Σχεσεις και Σεξ

Μήπως ο σύντροφός σου έχει μελαγχολία; 4 πράγματα που πρέπει να κάνεις άμεσα!


Aν ο σύντροφός σου περνάει μια δύσκολη φάση στη ζωή του καλό θα ήταν να είσαι εκεί για αυτόν και να τον στηρίξεις ώστε να το ξεπεράσει όσο πιο γρήγορα γίνεται. Δες λοιπόν ποια είναι τα 5 πράγματα που πρέπει να κάνεις άμεσα αν ο καλός σου περνάει μελαγχολία.

#1. Να είσαι πάντα με ο μέρος του
Ακόμα και αν δεν μπορείς να καταλάβεις πώς ακριβώς νιώθει ο αγαπημένος σου καλό θα ήταν να την στηρίζεις, να τον ακούς περισσότερο, να πιστεύεις όταν σου λέει ότι νιώθει κάποια συγκεκριμένα συμπτώματα και να προσπαθείς να μαθαίνεις περισσότερα πράγματα για τη μελαγχολία ώστε να τον βοηθήσεις ακόμα περισσότερο.

#2. Δημιουργήστε μια κοινή γλώσσα επικοινωνίας
Είναι σημαντικό να μπορέσεις να καταλάβεις πώς νιώθει ο αγαπημένος σου. Βρείτε τρόπους για να κατανοήσεις καλύτερα τα συναισθήματά του. Μόνο έτσι θα μποορέσεις κι εσύ να τον βοηθήσεις.

#3. Κάνε τον να νιώσει πως είναι ΟΚ να θέλει να κάτσει στο σπίτι περισσότερο
Αν έχετε κανονίσει να πάτε κάπου και τελευταία στιγμή εκείνος σου πει πως δεν έχει όρεξη να έρθει μαζί σου, μην θυμώσεις και μην τον κατηγορήσεις για κάτι. Δυστυχώς η μελαγχολία και η κατάθλιψη είναι καταστάσεις που μπορούν να αλλάξουν την ψυχολογία μας σε κλάσματα δευτερολέπτου.

#4. Πάρε την ευθύνη πάνω σου για την κοινωνική σου ζωή
Εκείνος μπορεί να μην θέλει να βγαίνει και να διασκεδάζει και καλά θα κάνεις να το σεβαστείς. Αυτό δεν σημαίνει βέβαια πως πρέπει να κλειστείς και εσύ στο σπίτι. Βλέποντας εσένα να βγαίνεις και να περνάς όμορφα μπορεί και εκείνος να νιώσει την ανάγκη κάποια στιγμή να σε ακολουθήσει ώστε να βελτιώσει τη διάθεσή του. Κάνε αυτό που πραγματικά έχεις ανάγκη χωρίς να κάνεις τον καλό σου να αισθάνεται άσχημα.

Διαβάστε ακόμα: 5 big DO & DON’T για μια υγιή σχέση που θα αντέξει στον χρόνο

Σχέσεις: 7 υποσχέσεις που πρέπει να δώσετε ο ένας στο άλλον

Ναι! ΑΥΤΑ είναι τα χειρότερα λάθη που κάνουμε σε μια σχέση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ



Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα