1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Συνταγες

Μήλα με γέμιση τσιζκέικ – Το κλασικό γλυκό στη φθινοπωρινή εκδοχή του


Οι περισσότεροι λατρεύουν το τσιζέικ σε όλες τις εκδοχές του! Ωστόσο, δεν είναι λίγοι εκείνοι που το θεωρούν κατεξοχήν καλοκαιρινό γλυκό. Επειδή όμως τα στερεότυπα υπάρχουν για να καταρρίπτονται, σας παρουσιάζουμε τον πιο τέλειο και -νόστιμο!- τρόπο για να σερβίρετε το τσιζκέικ κατά τη διάρκεια του φθινοπώρου: μέσα σε ένα μήλο!

Συνολικός χρόνος: 45′ – Προετοιμασία: 15′ – Επίπεδο: Εύκολο – Μερίδες: 4
Υλικά

4 κ.σ. λιωμένο βούτυρο

2 κ.σ. καστανή ζάχαρη

1 κ.γ. κανέλα (και λίγη για το γαρνίρισμα)

4 ψημένα μήλα

2 κεσεδάκια μαλακό τυρί κρέμα

1/2 φλιτζ. του τσαγιού ζάχαρη άχνη

1/2 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας

Θρυμματισμένα κράκερ για το γαρνίρισμα

Εκτέλεση

Προθερμάνετε τον φούρνο στους 200 βαθμούς. Σε ένα μικρό μπολ, ανακατέψτε το βούτυρο που έχετε λιώσει, την καστανή ζάχαρη και την κανέλα. Αφού ανοίξετε τα μήλα από το πάνω μέρος και αδειάσετε το εσωτερικό τους, τοποθετήστε τα σε ένα ταψί και γεμίστε τα με το μείγμα βουτύρου. Ψήστε για 20 λεπτά.

Εν τω μεταξύ, σε ένα μεγάλο μπολ χτυπήστε με το μίξερ το τυρί κρέμας, τη ζάχαρη άχνη και τη βανίλια μέχρι να δημιουργηθεί μια αφράτη κρέμα. Προσθέστε κι αυτό το μείγμα στα ήδη γεμισμένα μήλα και ψήστε τα για άλλα 10 λεπτά.

Γαρνίρετε με την κανέλα και τα θρυμματισμένα κράκερ και σερβίρετε.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: delish.com


Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα