1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Tips

Μάσκες προσώπου με εύκολα και φυσικά υλικά


Το μυστικό για τέλειο δέρμα βρίσκεται πολύ κοντά σας και πιο συγκεκριμένα στην κουζίνα σας!

Μάσκα με μπανάνα

Ποιος χρειάζεται Botox όταν έχετε τις μπανάνες; Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια μπανάνα ως μια καθόλα φυσική, σπιτική μάσκα προσώπου που ενυδατώνει και απαλύνει την επιδερμίδα. Λιώστε μια ώριμη μπανάνα μεσαίου μεγέθους και φτιάξτε μια καλή πάστα, στη συνέχεια εφαρμόστε απαλά στο πρόσωπο και το λαιμό σας. Αφήστε το μίγμα για 10 έως 20 λεπτά, ξεπλύνετε έπειτα με κρύο νερό. Μια άλλη δημοφιλής συνταγή, απαιτεί 1/4 φλιτζανιού γιαούρτι, 2 κουταλιές της σούπας μέλι και 1 μέτρια μπανάνα.

Μάσκα προσώπου με πατάτα, για λαμπερό δέρμα!

Οι πατάτες είναι φορτωμένες με βιταμίνες και ανόργανα συστατικά και κάνουν το δέρμα μας να φαίνεται νεότερο, ενώ το τονώνουν και ανανεώνουν τα κύτταρα. Λειαίνουν τις λεπτές ρυτίδες, δίνοντας σφριγηλότητα και ελαστικότητα στο δέρμα, ενώ το προστατεύουν από την πρόωρη γήρανση.

Οι πατάτες επίσης λειτουργούν πολύ αποτελεσματικά για τη λεύκανση του δέρματος και φωτίζουν την επιδερμίδα. Μια μάσκα από άμυλο πατάτας επίσης συσφίγγει τους πόρους και έχει λειαντικό αποτέλεσμα. Ο χυμός πατάτας μπορεί επίσης να βοηθήσει στη θεραπεία των κηλίδων.

Μάσκα με πατάτα

Τρίψτε μια πατάτα στον τρίφτη. Προσθέστε μια κουταλιά της σούπας αλεύρι και ανακατέψτε. Εφαρμόστε τη μάσκα και αφήστε τη για 15 λεπτά. Αφαιρέστε τη μάσκα με ένα βρεγμένο χαρτί κουζίνας. Ξεπλύνετε το πρόσωπό και θα απολαύσετε ένα δέρμα απαλό και λαμπερό με κλειστούς πόρους και ενυδατωμένο.

Φυσική μάσκα ενυδάτωσης δέρματος με καρότα

To καρότο χάρη στα φυσικά αντιοξειδωτικά του και ιδιαιτέρως το β καροτένιο, αλλά και λόγω του νερού που περιέχει είναι εξαιρετικό για την αποκατάσταση της ισορροπίας του δέρματος.

Υλικά:
3 μεγάλα καρότα
5 κουταλιές γιαούρτι ή μέλι

Εκτέλεση:
Βράζετε τα καρότα και τα πολτοποιείτε στο μπλέντερ. Στη συνέχεια προσθέτετε το μέλι ή το γιαούρτι, δουλεύετε για λίγο το μείγμα και το απλώνετε στο πρόσωπο και τον λαιμό. Αφήνετε τη μάσκα για 15 λεπτά και την ξεβγάζετε με χλιαρό νερό.

ΠΗΓΗ

Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα