1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Tips

Κρυολόγημα: 4 τρόποι για να το σταματήσετε


Είναι η αποχή που το κρυολόγημα επισκέπτεται τους περισσότερους από εμάς. Μπουκωμένη μύτη, πυρετός, πονοκέφαλος, βήχας… Τι θα μπορούσαμε να κάνουμε άραγε για να απαλλαγούμε από το κρύωμα χωρίς να επιβαρύνουμε τον οργανισμό μας με φάρμακα;

– Βρεγμένες κάλτσες:
Μπορεί να σου ακούγεται περίεργο. Είναι όμως καλό. Φορώντας βρεγμένες κάλτσες η κρύα θερμοκρασία κάνει το αίμα να κινείται καλύτερα στα πόδια και έτσι αυτά ζεσταίνονται. Πρώτα ζέστανε τα πόδια σου κάνοντας ένα ζεστό μπάνιο, βρέξε ένα ζευγάρι κάλτσες στον νεροχύτη και φόρεσέ τες αμέσως. Φόρα από πάνω στεγνές κάλτσες και κοιμήσου. Το πρωί θα νιώθεις πολύ καλύτερα.

– Ενυδάτωση:
Προσπάθησε να πίνεις όσο περισσότερο νερό μπορείς. Θα κρατήσει ενυδατωμένο τον λαιμό σου πράγμα που είναι πολύ σημαντικό. Πρόσθεσε αν θέλεις μέσα στο νερό σου και μερικές φέτες λεμόνι.

– Σούπα λαχανικών:
Φάε μια σούπα λαχανικών Βάλε στη σούπα σου λαχανικά όπως είναι το μπρόκολο, τα λαχανάκια Βρυξελλών, το λάχανο, το κουνουπίδι, το kale. Φάε τουλάχιστον μια μερίδα την ημέρα.

– Βιταμίνες:
Χρειάζεσαι περισσότερη ενέργεια από ποτέ μιας και νιώθεις πως οι δυνάμεις σου σε έχουν εγκαταλείψει. Το ανοσοποιητικό σου χρειάζεται ενδυνάμωση και γι’αυτό πρέπει να πάρεις οπωσδήποτε βιταμίνες.

 

ΠΗΓΗ

Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα