1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Ορθοδοξια

Κρίσιμη αλλά σταθερή η κατάσταση της υγείας του ηγούμενου της Μονής Βατοπαιδίου Εφραίμ


Σε σταθερή κατάσταση και διασωληνομένος συνεχίζει να νοσηλεύεται στον «Ευαγγελισμό» ο ηγούμενος της Μονής Βατοπεδίου Εφραίμ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, οι γιατροί προσπαθούν να αντιμετωπίσουν το σηπτικό σοκ, το οποίο υπέστη και επιδείνωσε σημαντικά την κατάσταση της υγείας του. Μέχρι στιγμής ο ηγούμενος δεν έχει διαφύγει τον κίνδυνο και οι επόμενες μέρες είναι σημαντικές για την πορεία της υγείας του.

Οι θεράποντες ιατροί καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια, όμως η κατάσταση του είναι εξαιρετικά κρίσιμη, καθώς πάσχει και από υποκείμενα νοσήματα, τα οποία επιβαρύνουν περαιτέρω τον εξασθενημένο οργανισμό του.

Ο ηγούμενος νοσηλεύεται από τις 28 Μαΐου, καθώς διαγνώστηκε θετικός με λοίμωξη Covid-19. Στη συνέχεια, οι θεράποντες ιατροί έκριναν ότι πρέπει να διασωληνωθεί, όπως και έγινε στις 4 Ιουνίου, προκειμένου να αντιμετωπιστεί η αναπνευστική ανεπάρκεια που εμφάνισε.


Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα