1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Σχεσεις και Σεξ

Κεφάλαιο έρωτας: Τα 7 κλασικά λάθη που κάνεις και πώς να τα σταματήσεις!

Όλοι οι άνθρωποι απολαμβάνουν το σεξ και όλοι θέλουν να τολμάνε πράγματα που θα αναβαθμίσουν το παιχνίδι. Υπάρχουν ωστόσ κάποια λάθη που πολύ από εμάς κάνουμε και οι ειδικοί σε θέματα σεξ μας δείχνουν πώς να σταματήσουμε να τα κάνουμε.

#1. Βιάζεσαι! Δεν υπάρχει κανένας λόγος να βιάζεσαι στο σεξ. Πολλοί άνθρωποι και ειδικά οι γυναίκες αργούν να νιώσουν έτοιμες για σεξ και γιάυτό θα πρέπει να τους δίνεις χρόνο να προθερμανθούν.

#2. Κάνεις σεξ μόνο όταν έχεις όρεξη για σεξ. Άλλο ένα κλασικό λάθος. Δυστυχώς λόγω της δύσκολης και απαιτητικής καθημερινότητάς μας οι περισσότεροι από εμάς δεν έχουμε συχνά όρεξη για σεξ. Γι’αυτό θα πρέπει να τολμάς να κάνεις σεξ ακόμα και τις μέρες που δεν νιώθεις τόσο ορεξάτη.

#3. Εστιάζεις πολύ στην τεχνική. Το σεξ δεν είναι μόνο τεχνική. Προσπάθησε να χαλαρώσεις και να το απολαύσει λίγο περισσότερο χωρίς να σκέφτεσαι υπερβολικά.

#4. Δεν δείχνεις με τον σωστό τρόπο στον αγαπημένο σου ό,τι θες σεξ. Μπορεί στα πρώτα χρόνια της σχέσης σας να αρκούσαν μερικά φιλιά στον λαιμό αλλά πλέον πρέπει να προσπαθήσεις με έναν διαφορετικό τρόπο για να του κερδίσεις την προσοχή.

#5. Εστιάζεις πολύ στον οργασμό. Πρέπει να χαλαρώσεις, να αφαιθείς και να νιώσεις το σεξ λίγο παραπάνω. Ξέχνα για λίγο τον οργασμό και απλά απόλαυσέ το.

#6. Εστιάζεις πολύ στην ικανοποίηση του συντρόφου σου. Δώσε λίγη παραπάνω προσοχή και στον εαυτό σου και στις ανάγκες σου και μην επικεντρώνεσαι μόνο στο πώς θα ευχαριστήσεις τον καλό σου.

#7. Δεν δοκιμάζεις σεξ εκτός κρεβατοκάμαρας. Αναβάθμισε λίγο το παιχνίδι και δοκίμασε νέες στάσεις, νέους ρόλους, νέες φαντασιώσεις και νέες τοποθεσίες για να κάνεις σεξ. Πίστεψέ μας με αυτόν τον τρόπο θα το απολαύσεις πολύ περισσότερο.

Διαβάστε ακόμα: Πώς να βελτιώσεις την επικοινωνία με τον αγαπημένο σου μέσα σε 7 μέρες!

Πώς να περάσεις τις διακοπές με τον αγαπημένο σου αν έχετε συγκεκριμένο budget

6 εύκολα tips για να βελτιώσεις το σεξ μαζί του…

Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα