1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Σχεσεις και Σεξ

Καυτά δώρα για τις γιορτές


Οι γιορτές είναι μέρες για να αγαπάς και να δίνεις. Και κάποιες φορές το καλύτερο πράγμα που μπορείς να δώσεις είναι ένα sex toy. Ναι, τι, σίγουρα θα υπάρχουν φάσεις που ισχύει η παραπάνω πρόταση.

Δεν ξέρεις τι δώρο να πάρεις στο ταίρι σου για τις γιορτές; Δεν έχεις ταίρι και θες απλά να πάρεις δώρο στον εαυτό σου; Όποια και να είναι η ανάγκη σου, αυτό το κείμενο θα σε καλύψει. Σκανάραμε και ανακαλύψαμε τις πιο ενδιαφέρουσες ιδέες για sex toys και άλλα πράγματα που θα σε κάνουν να διασκεδάσεις περισσότερο στο κρεβάτι.

Δεν είναι καλή ιδέα να φέρνεις φαγητό στο κρεβάτι. Αυτό το κερί που γίνεται λάδι για μασάζ με άρωμα σοκολάτας, όμως, μπορείς να το φέρεις όσο θες. 

Το να στερείς από τον σύντροφό σου κάποια απ’ τις αισθήσεις του είναι πάντα ενδιαφέρουσα ιδέα. Και όποτε θες να του στερήσεις την όραση, αυτό το σετ μάσκες σε έχει καλύψει. 

Επίσης, μιλώντας για μάσκες, ποτέ δεν θα φύγει απ’ την μόδα η κλασική μάσκα κουνελάκι, και εδώ την βρήκαμε σε πολύ καλή τιμή. 

Στο πνεύμα της εποχής, μπορείς να ντυθείς σαν αυτόν τον ομολογουμένως νεότερο Άγιο Βασίλη και να φέρεις δώρα. Πόσα δώρα, ρωτάς; Τρία. Τρία δώρα.

Στα ίδια γιορτινά χρώματα, αν δεν θες το έξτρα του Άγιου Βασίλη, θα βρεις αυτό το σπασουάρ. 

Στο σεξ, οι διαδικασίες πρέπει να είναι διάφανες. Και στον αυνανισμό, επίσης. Διάφανες όπως αυτό το dildo. 

Αυτή είναι μια σφήνα, αλλά από την πίσω πλευρά έχει μια υπέροχη, απαλή ουρά. Δεν θα αναλύσουμε εδώ τα γούστα που μπορείς να βγάλεις με την ουρά, απλώς ενημερώνουμε ότι υπάρχει. Αυτό το λιπαντικό, επίσης, θα σε βοηθήσει με την σφήνα. 

Έχεις σκεφτεί ποτέ ότι αγαπάς πολύ τα δάχτυλά σου, αλλά θα ήθελες να είχαν δυνατότητα δόνησης; Σίγουρα το σκέφτεσαι τώρα, επειδή μόλις σου το αναφέραμε, οπότε δες και τον τρόπο να το κάνεις πραγματικότητα. 

 

 




Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα