1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Aποκάλυψεις σοκ

Θα σκοτωθούν για λίγα ψωρο…likes! Απίστευτα τα όσα κάνουν για να ανεβάσουν βιντεάκια στο Tik Tok – Δείτε εικόνες

Πριν απο τρία χρόνια νεαρός άντρας ανέβηκε στο γκρεμό, έβγαλε σέλφι και έφυγε στο κενό χάνοντας τη ζωή του


Ακόμη και η δημοφιλής εφαρμογή Tik Tok έχει γεμίσει τις τελευταίες ημέρες από βίντεο που ανεβάζουν οι τουρίστες που στέκονται μια ανάσα από τον γκρεμό με θέα που μεταφορικά και κυριολεκτικά σκοτώνει.

Τα δυστυχήματα που έχουν συμβεί στο συγκεκριμένο σημείο είναι ουκ ολίγα, όμως οι τουρίστες δεν πτοούνται και συνεχίζουν να συνωστίζονται ο ένας πίσω από τον άλλον περιμένοντας υπομονετικά για να έρθει η σειρά τους.

Screenshot_20200903_190956

Η μαγευτική παραλία της Ζακύνθου αποτελεί σήμα κατατεθέν όχι μόνο του νησιού, αλλά και της χώρας μας, με αποτέλεσμα να είναι πολλοί αυτοί που θέλουν να έχουν ως ανάμνηση μια φωτογραφία από το περίφημο Ναυάγιο, αδιαφορώντας ωστόσο για τους κινδύνους που εγκυμονεί ένα απλό παραπάτημα.

Πριν απο τρία χρόνια περίπου ένας νεαρός άνδρας, ανέβηκε στο γκρεμό, έβγαλε σέλφι και έφυγε στο κενό κάτω από ανεξήγητες συνθήκες χάνοντας τη ζωή του. Τον Ιούνιο του 2017, ένα 22χρονο κορίτσι από την Κούβα επιχείρησε να κάνει ακριβώς το ίδιο. Στάθηκε στην άκρη του γκρεμού, ακριβώς πάνω από το σημείο που βρίσκεται το ναυαγισμένο σκαρί της παραλίας, όταν έχασε την ισορροπία της και βρέθηκε στο κενό.

Φέτος η μόδα με τις σέλφι έχει αλλάξει. Στους χρήστες των σόσιαλ μίντια και δη σε αυτούς που χρησιμοποιούν την εφαρμογή Tik Tok δεν αρκεί μόνο μια σέλφι αλλά βίντεο μερικών δευτερολέπτων επιζητώντας όσο τον δυνατόν περισσότερα likes. Χρόνος αρκετός για να αποβεί μοιραία η παραμικρή αδέξια κίνηση.

Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα