1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Χωρίς κατηγορία

Θέλει να σε κάνει να ζηλέψεις ή απλώς δεν ενδιαφέρεται;

Χωρίσατε, στεναχωρήθηκες, για λίγο ίσως να τα έβαψες μαύρα, νευρίασες, ξέδωσες, το ξεπέρασες. Ακόμη πάντως κι αν το ξεπέρασες, είναι λίγο σοκ να διαπιστώνεις ότι ο/η πρώην σου προχώρησε και έχει ήδη μπει σε μία καινούρια σχέση. Ειδικά αν δεν πέρασε και ένα εύλογο χρονικό διάστημα από τότε που χωρίσατε. 

Ωστόσο, επειδή πρώην σου είναι και ξέρεις πώς λειτουργεί, έχεις λίγο την αίσθηση ότι κάτι δεν πάει καλά. Το ένστικτό σου λέει ότι προσπαθεί να σε κάνει να ζηλέψεις. Συχνά το ένστικτό μας πέφτει μέσα, κι αν συμβαίνει και κάτι από αυτά, τότε ναι μάλλον θέλει να σε κάνει να ζηλέψεις.

Αν ανεβάζει όλη την ημέρα φωτογραφίες με την καινούρια του/ης σχέση; Γενικά, όταν ένας άνθρωπος νιώθει την ανάγκη να ανεβάζει στα σόσιαλ φωτογραφίες με τη νέα του σχέση, κάποιο λάκκο έχει η φάβα. Προσπαθεί να αποδείξει ότι είναι φουλ ερωτευμένος/η; Προσπαθεί να αποδείξει ότι η σχέση του/ης είναι τέλεια; Κατά πάσα πιθανότητα πάντως κάτι προσπαθεί να αποδείξει κι αυτό δεν είναι ένδειξη ότι πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

Δεν είναι απίθανο σε αυτή τη συνθήκη να προσπαθεί πράγματι να σε «τσιγκλίσει». Εν τέλει, αν πράγματι ένιωθε ευτυχισμένος/η και έχετε χωρίσει σχετικά πρόσφατα, θα απέφευγε τις εκτεταμένες εκφράσεις αγάπης στα σόσιαλ. Θα απέφευγε γενικά τα σόσιαλ∙ θα προσπαθούσε να χαρεί τον έρωτά του/ης.

Συνηθίζει να ασχολείται με τα σόσιαλ; Οι άνθρωποι που ασχολούνται με τα σόσιαλ φαίνονται. Ανεβάζουν συχνά φωτογραφίες, άρθρα, τραγούδια. Κάνουν στόρι. Η πρώην σου σχέση ήταν τέτοιος άνθρωπος; Αν όχι, δεν αποφάσισε ξαφνικά επειδή ερωτεύτηκε παράφορα να γίνει ινφλουένσερ του έρωτα. Θα ανέβαζε ένα στόρι ή ένα ποστ. Λογικά, θέλει κάποιος να δει αυτά τα ποστ. 

Έρχεται με το καινούριο πρόσωπο στα μέρη που συχνάζεις; Δεν υπάρχει τίποτα που να δικαιολογεί κάτι τέτοιο. Δεν μπορεί να σκέφτηκε «Πού να τον/ην πάω; Ας πάμε εκεί που σύχναζα με τον/ην πρώην μου, θα έχει πλάκα να πέσουμε πάνω του/ης». Αν είναι πράγματι ερωτευμένος/η και θέλει να πετύχει η νέα του/ης σχέση, δε θα τη φέρει στα μέρη που έβγαινε με εσένα. Δηλαδή, είναι φως φανάρι ότι θέλει να σε κάνει να ζηλέψεις.

Εκτός των περιοχών που συνηθίζεις να βγαίνεις, φροντίζει να περνάει τον ελεύθερο χρόνο του με τη νέα του σχέση όπως θα τον περνούσατε μαζί; Τι εννοούμε: Έστω ότι σας άρεσε πολύ μία συγκεκριμένη σειρά, ένας κωμικός ή να μαγειρεύετε μαζί. Αν αυτά που ανεβάζει είναι τα ίδια με αυτά που ανεβάζατε μαζί και το μόνο που αλλάζει είσαι εσύ, τότε είτε είναι αναίσθητος/η σε εκπληκτικά υψηλό βαθμό ή θέλει να σε κάνει να ζηλέψεις.

Αναφέρει συχνά πόσο ευτυχισμένος/η είναι; Σε περίπτωση που κρατάτε επαφή με τον/ην πρώην σου, φροντίζει όποτε τύχει και πείτε ένα «γεια» να σου πει πόσο ικανοποιημένος/η είναι από τη ζωή του/η; Χμμ. Αν ναι, τότε κάτι άλλο συμβαίνει. Οι άνθρωποι που είναι πράγματι ευτυχισμένοι δε νιώθουν την ανάγκη να το χτυπάνε τρίβουν; στη μούρη του άλλου.

Επικοινωνεί με την παρέα σου; Είναι απολύτως ανθρώπινο ο/η πρώην σου να έχει καλή σχέση με τους φίλους σου και, γιατί όχι, να τα λένε και καμιά φορά. Ωστόσο υπάρχει ένα μεγάλο ΑΛΛΑ εδώ. Εφόσον έχει μπει σε μία καινούρια σχέση, θα ντραπεί να μιλήσει γι’ αυτό στους φίλους σου. Μόνο και μόνο από σεβασμό στο πρόσωπό σου. Αν εκείνος/η μιλάει στους φίλους σου για την καινούρια του/ης σχέση χωρίς να τον/η ρωτήσουν ή επεκτείνεται πολύ επί του θέματος, τότε μάλλον θέλει να το μάθεις.

Source link

Σχετικές αναρτήσεις

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα