1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Σχεσεις και Σεξ

Θέλεις τον πρώην σου πίσω; Σταμάτα να επικοινωνείς μαζί του!


Ναι είναι γεγονός πως δεν είναι εύκολο να κερδίσεις έναν πρώην που φαίνεται να μην ενδιαφέρεται πλέον καθόλου για εσένα. Όσο όμως και να μην ενδιαφέρεται υπάρχουν κάποια tips που μπορούν να βοηθήσουν ώστε να σωθεί κάτι από τη σχέση που είχατε.

#1. Μην επικοινωνήσεις με τον πρώην σου
Αν χωρίσατε και εκείνος δει μια κλήση ή ένα μήνυμα στο κινητό του από εσένα τότε αυτό που θα σκεφτεί είναι ότι πήρε πολύ σωστή απόφαση που αποχώρησε από τη σχέση σας. Όσο όμως δεν επικοινωνείς μαζί του τόσο περισσότερο του δείχνεις πως δεν τον έχεις ανάγκη και κάπου εκεί θα του περάσει από το μυαλό έστω και φευγαλέα ότι ίσως ήταν λάθος του που έφυγε από τη σχέση σας.

#2. Mην δημοσιεύεις αρητικά μηνύματα στα social media
Ο πρώην σου θα δει τα μηνύματά σου και δεν θα θέλει να σε ακολουθεί πια γιατί θα εκπέμπεις μια πολύ μεγάλη αρνητικότητα.Το ίδιο θα σκεφτούν και οι φίλοι και οι γνωστοί που όλοι θα καταλάβουν ότι είσαι στεναχωρημένη.

#3. Σταμάτα να κάνεις τα πάντα στη ζωή σου σκεπτόμενη τον πρώην σου
Μπορεί στην αρχή του χωρισμού τα πάντα να γυρίζουν γύρω από εκείνον. Ακόμα και το γεγονός να δοκιμάσεις μια νέα σχέση θα το κάνεις με σκοπό να ζηλέψει ο πρώην. Αν πραγματικά θέλεις να έχεις ελπίδες στο να είσαι και πάλι με τον πρώην σου θα πρέπει να φέρεσαι σαν να μην θέλεις να είσαι πλέον με τον πρώην σου. Με λίγα λόγια ό,τι κάνεις από εδώ και πέρα κάνε το μόνο για εσένα.

#4. Δοκίμασε πράγματα που πάντα ήθελες να κάνεις
Τώρα είναι η ώρα να ανανεωθείς, να δοκιμάσεις νέες εμπειρίες ακόμα και αν το κάνεις με το ζόρι. Βγάλε φωτογραφίες, δημοσίευσέ τις στα social media. Ο πρώην σου μπορεί να τις δει μπορεί και όχι. Μην σε απασχολεί. Ζήσε τη ζωή σου θετικά και με χαρά και μόνο τότε είναι πιθανό να τον κερδίσεις και πάλι πίσω. Αν όχι, με αυτού τους είδους τη συμπεριφορά να είσαι σίγουρη ότι τουλάχιστον θα είσαι και πάλι ευτυχισμένη.

Διαβάστε ακόμα: Μια απλή τεχνική οραματισμού που θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις έναν χωρισμό

Σχέσεις + Έρωτας: 7 σημάδια που δείχνουν ότι δεν σε βλέπει σοβαρά

Πώς βλάπτει η έλλειψη επικοινωνίας τη σχέση σου;




Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα