1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Αστρα και Σχεσεις

Η υπενθύμιση που χρειάζεται αυτή τη στιγμή το κάθε ζώδιο

Κριός

Όλα θα πάνε καλά. Μην αφήνεις το στρες να σε κατακλύζει. Η απαισιοδοξία σου σε έχει καταβάλει. Έχε πίστη ότι όλα θα πάνε καλά.

Ταύρος

Η ζωή δεν έχει πάντα την τροπή που έχουμε στο μυαλό μας. Κάποιες φορές πρέπει να προσαρμοστείς και στην πορεία όλα θα λυθούν.

Δίδυμοι

Έχεις περάσει και χειρότερα Δίδυμε, και κατάφερες να επιβιώσεις. Θα επιβιώσεις και τώρα, μην σκέφτεσαι -μόνο- το χειρότερο σενάριο.

Καρκίνος

Είναι σημαντικό να είσαι προετοιμασμένος. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι κάθε λεπτό θα είσαι σε επαγρύπνηση. Το μόνο που καταφέρνεις είναι να αγχώνεσαι.

Λέοντας

Δεν υπάρχει τίποτα κακό στο να είσαι λίγο πιο συναισθηματικά φορτισμένος αυτόν τον καιρό. Έχεις το δικαίωμα να είσαι στρεσαρισμένος. Και να έχεις νεύρα.

Παρθένος

Το να κάνεις το σωστό συνήθως είναι η δυσκολότερη επιλογή. Ωστόσο, αυτό δεν μπορεί να σε εμποδίσει από το να πετύχεις τους στόχους σου.

Ζυγός

Μη σκέφτεσαι την απόσταση που σε χωρίζει αυτή τη στιγμή από τους δικούς σου. Είστε δεμένοι και έχετε Messenger, αυτό έχει σημασία.

Σκορπιός

Σιγά-σιγά όλα θα επιστρέψουν στο φυσιολογικό, Σκορπιέ. Η αβεβαιότητα και η στεναχώρια δε θα κρατήσουν για πάντα.

Τοξότης

Τοξότη καλά το πας, κράτα γερά. Ακόμα κι αν είναι δύσκολο. Ακόμη κι αν πονάει. Μην αφήσεις τον εαυτό σου να παραδοθεί.

Αιγόκερως

Δεν υποχρεούσαι να είσαι δυνατός συνέχεια. Το να γίνεσαι ευάλωτος ορισμένες φορές είναι κι αυτό ένδειξη δύναμης.

Υδροχόος

Τα πας καλύτερα από όσο νομίζεις. Δεν περίμενες ότι θα αντιμετωπίσεις την κατάσταση τόσο ψύχραιμα, κι όμως τα καταφέρνεις.

Ιχθείς

Μπορεί να σου φαίνεται ότι η κατάσταση διαρκώς χειροτερεύει. Αλλά δεν είναι αλήθεια αυτό. Κράτα γερά, όλα θα φτιάξουν.

Source link

Σχετικές αναρτήσεις

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα