1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Σχεσεις και Σεξ

Η τοποθεσία που βρίσκει το κάθε ζώδιο πολύ σέξι


Ποιο είναι το πιο ρομαντικό μέρος που μπορείς να φανταστείς; Το μέρος που ένα φιλί θα γινόταν αμέσως το καλύτερο και πιο κινηματογραφικό φιλί που έδωσες ποτέ; Ο καθένας έφερε διαφορετική εικόνα στο μυαλό του – άλλες εικόνες απλές και καθημερινές, άλλες πιο σπέσιαλ. Ο καθένας έχει τα γούστα του, κι εμείς θα σου πούμε ποιο είναι το γούστο του κάθε ζωδίου… σε περίπτωση που έρχεται επέτειος, που σχεδιάζεις πρόταση γάμου ή απλά επειδή θες να περάσετε μια τέλεια μέρα χωρίς άλλο λόγο.

Κριός
Μέσα σε έναν κινηματογράφο, επειδή τα φιλάκια στα κλεφτά όσο παίζει η ταινία είναι το πιο ρομαντικό πράγμα που μπορεί να φανταστεί.

Ταύρος
Προφανώς και θέλει εστιατόρια μισελενάτο. Καλό φαγητό, καλό κρασί, λίγη χλιδή και έχει μπει αμέσως στο πιο ερωτιάρικο μουντ.

Δίδυμοι
Συγγνώμη που θα γίνουμε γραφικοί, αλλά αυτό το ζώδιο είναι φτιαγμένο για ιδιαίτερα καυτές στιγμές, άρα θα πούμε τζακούζι.

Καρκίνος
Πουθενά δεν θέλει. Θέλει το κρεβάτι του (σας;) και εσένα δίπλα. Οι Καρκίνοι δεν ανάβουν με τόπους, αλλά με τον άνθρωπο που έχουν δίπλα τους μόνο.

Λέων
Θέλει να τον πας στην παραλία, εκεί προς το ηλιοβασίλεμα, να το κοιτάξετε μαζί και μόλις χρυσαφίσει ο ουρανός, να τον κοιτάξεις με λαχτάρα. Ακριβείς οδηγίες ήταν αυτές.

Παρθένος
Θα σοκαριστείς, αλλά οι Παρθένοι για να νιώσουν λίγο πιο σέξι γουστάρουν δωμάτιο ξενοδοχείου. Αδιαφορούν αν είναι πεντάστερο ή 15€/δίωρο.

Ζυγός
Σπα. Κανόνισε μια μέρα να κάνετε σπα, και στο τέλος θα σε κοιτάει με λατρεία, πριν ρίξει τον καλύτερο ύπνο της χρονιάς.

Σκορπιός
Θέλει κάπου που να έχει δυνατή μουσική και χορό. Ένα κλαμπ – και ειδικά ένα κλαμπ κάτω από τα αστέρια και δίπλα στη θάλασσα τώρα το καλοκαίρι.

Τοξότης
Ααα-αα, κρουζιέρα θα σε πάααω… Αυτή είναι η φάση του Τοξότη. Θα λέγαμε και βουνό, αλλά το βουνό απαιτεί περισσότερο κόπο.

Αιγόκερως
Εδώ, πάλι, το βουνό δεν απαιτεί κόπο, επειδή θα το ανεβείτε με τζιπάκι – έτσι ρολάρουν οι Αιγόκεροι – και θα αράξετε στο πιο χουχουλιάρικο ξύλινο σαλέ.

Υδροχόος
Σπίτι, αναμμένο τζάκι, κρασί, σνακς και – ιδανικά – κεριά ή φωτάκια. Θα περίμενες ποτέ ένας Υδροχόος να σε ρίξει σε διαβητικό κώμα με τις ορέξεις του;

Ιχθείς
Βουνό, ή νησί. Ή βουνό σ’ ένα νησί. “Αν το καλοσκεφτείς, τα νησιά είναι μεγάλα βουνά, έτσι δεν είναι;” θα σε ρωτήσει, και θα ξέρεις πως του έχεις κάνει χαλκομανία το μυαλό από τον έρωτα.




Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα