1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Σχεσεις και Σεξ

Η σούπερ δύναμη κάθε ζωδίου στις σχέσεις


Κάποιοι άνθρωποι είναι οι καλύτεροι ακροατές, ενώ κάποιοι άλλοι δεν πρόκειται να το βάλουν κάτω ποτέ μέχρι να σε βοηθήσουν να πετύχεις τους στόχους σου. Κάποιοι μπορούν να γιατρέψουν με μια αγκαλιά, και άλλοι με το καλύτερο ταψί παστίτσιο που έχεις φάει ποτέ.

Και αν πίστευες ότι αυτές οι σούπερ δυνάμεις δεν έχουν να κάνουν με το ζώδιο, ήσουν γελασμένος. Άφησέ μας να σου εξηγήσουμε τα πάντα.

Κριός
Δεν πρόκειται ποτέ να σταματήσεις να ενθαρρύνεις τον σύντροφό σου. Ό,τι όνειρο κι αν έχει, με εσένα δίπλα του μάλλον θα το καταφέρει, επειδή πάντα τον «σπρώχνεις» προς την σωστή κατεύθυνση.

Ταύρος
Έχεις τεράστια υπομονή στις σχέσεις σου, και μπορείς να αφήσεις άπλετο χώρο στους συντρόφους σου για να ανακαλύψουν τον εαυτό τους. Οι σχέσεις μαζί σου είναι πολύ, πολύ ασφαλείς.

Δίδυμοι
Μπορείς να εκτιμήσεις τα πάντα. Ακόμα και τα πιο σαχλά, μικρά και καθημερινά. Και αυτό δεν είναι κάτι που μπορεί να κάνει ο καθένας, ούτε να το επικοινωνήσει αποτελεσματικά.

Καρκίνος
Είσαι μακράν ο καλύτερος ακροατής που κυκλοφορεί εκεί έξω. Οι σύντροφοί σου ποτέ δεν μένουν παραπονεμένοι ότι δεν δίνεις σημασία, επειδή απλώς δεν σταματάς να δίνεις σημασία

Λέων
Είσαι συμπονετικός. Δεν πρόκειται να αφήσεις τους συντρόφους σου να υποφέρουν μόνοι σου, ακόμα κι αν αυτό στρέφει την προσοχή μακριά από εσένα.

Παρθένος
Η παρατηρητικότητά σου είναι το πιο δυνατό σου σημείο. Πώς λειτουργεί αυτό στις σχέσεις; Λειτουργεί κάθε φορά που παρατηρείς την πιο απειροελάχιστη αλλαγή – εσωτερική ή εξωτερική – και οι σύντροφοί σου το εκτιμούν αυτό.

Ζυγός
Είσαι πολύ ζουζούνικο ζώδιο. Το ξέρουμε ότι αυτό συνήθως το λέει ο κόσμος για τον Καρκίνο (και δεν είναι ψέμα) αλλά στις σχέσεις σου είσαι συνήθως ο αγκαλίτσας. Και οι αγκαλιές σου είναι πολύ θεραπευτικές.

Σκορπιός
Λίγοι το ξέρουν αυτό (επειδή λίγοι θα το απολαύσουν), αλλά είσαι ο πιο διασκεδαστικός και αστείος σύντροφος που μπορεί να υπάρξει. Αν νιώθεις ασφάλεια στη σχέση σου, δεν υπάρχει μεγαλύτερος κλόουν.

Τοξότης
Θες αλήθεια να σου περιγράψουμε πώς ο αστείρευτος ενθουσιασμός σου μπορεί να κρατήσει μία σχέση δυνατή για χρόνια ολόκληρα; Ε, θα σ’ το πούμε.

Αιγόκερως
Η μνήμη σου είναι σούπερ ισχυρή. Το οποίο σε βοηθά στο πολύ πρακτικό επίπεδο των σχέσεων: Ξεκάθαρα παίρνεις τα καλύτερα δώρα γενεθλίων, ας πούμε.

Υδροχόος
Σου αρέσει να μιλάς για τα συναισθήματά σου, και σιχαίνεσαι να τα καταπιέζεις. Αυτό σημαίνει ότι ποτέ στις σχέσεις σου δεν θα μείνουν απωθημένα. Τα προβλήματα αντιμετωπίζονται με το που εμφανίζονται.

Ιχθείς
Είσαι ένα πολύ, πολύ αξιόπιστο άτομο. Οι σύντροφοί σου ξέρουν ότι μπορούν να σου εμπιστευτούν τα πάντα, και πως συνέχεια θα έχεις κάτι καθησυχαστικό να πεις.




Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα