1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Aποκάλυψεις σοκ

Η προσελήνωση του Apollo 11 είναι τεράστιο ψέμα, λέει κυνηγός εξωγήινων – .


Ο γνωστός ερευνητής του ανεξήγητου και κυνηγός εξωγήινων Σκοτ Γουόρινγκ ενώ ισχυρίζεται ότι το βίντεο της προσελήνωσης της αποστολής Apollo 11 είναι ψεύτικο, δεν πιστεύει ότι όλες οι αποστολές Apollo της NASA είναι ψεύτικες.
Ο μπλόγκερ Σκοτ Γουόρινγκ είναι από τους πιο δημοφιλείς ουφολόγους στα social media και διαρκώς δημοσιεύει βίντεο με θεάσεις UFO και ανεξήγητα φαινόμενα.
Στο τελευταίο του πόνημα, ο κυνηγός εξωγήινων έβαλε στο στόχαστρο το βίντεο της προσελήνωσης του Apollo 11 στη Σελήνη.
Αυτή τη φορά, ο Γουόρινγκ δεν ασχολείται με εξωγήινες ανακαλύψεις, αλλά αμφισβητεί την αυθεντικότητα του βίντεο από την προσελήνωση.
Σύμφωνα με τον ουφολόγο, η Σελήνη και η σεληνάκατος βιντεοσκοπήθηκαν πρώτα και στη συνέχεια προστέθηκαν και οι αστροναύτες εκεί.

“Καθώς ο αστροναύτης κατεβαίνει τη σκάλα, μπορείτε να δείτε τη σκιά του φεγγαριού που θα έπρεπε να είναι πίσω από το πόδι του… ξαφνικά είναι μπροστά από το πόδι” έγραψε ο Γουόρινγκ στον ιστότοπό του.

“Το ίδιο ισχύει και με το πάνω μέρος του ποδιού, κάνοντας τον ορίζοντα της Σελήνης ορατό διαμέσου του. Καθώς ο αστροναύτης πατάει στο Φεγγάρι, μπορείτε εύκολα να προσέξετε τον ορίζοντα της Σελήνης μέσα από το στήθος του. Αυτό θα έπρεπε να είναι αδύνατο” λέει ο παρατηρητικός ουφολόγος.
“Ωστόσο υπάρχει μια εξήγηση… το βίντεο είναι κατασκευασμένο και οι αστροναύτες προστέθηκαν αργότερα, αφού το βίντεο είχε γυριστεί” συνεχίζει ο κυνηγός εξωγήινων.
Όμως όπως ανέφερε ο Σκοτ Γουόρινγκ, τα παραπάνω δεν σημαίνουν ότι “όλες οι αποστολές Apollo είναι ψεύτικες”, αλλά όπως ισχυρίζεται το συγκεκριμένο βίντεο με την προσελήνωση της αποστολής Apollo 11 είναι “100% κατασκευασμένο” συνεχίζει.
“Η NASA ηθελημένα είπε ψέματα και δημιούργησε το δικό της βίντεο που θα έμενε στην ιστορία και θα αποκαλούνταν ένα ιστορική στιγμή, ένα ορόσημο στην ιστορία της ανθρωπότητας… ένα ορόσημο ψεύδους, μπορεί” πρόσθεσε με απαξία ο γνωστός κυνηγός εξωγήινων και ουφολόγος, Σκοτ Γουόρινγκ για το βίντεο από την προσελήνωση της αποστολής Apollo 11.
Δείτε το βίντεο:

Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα